2777
2789
عنوان

شوهرم بعد یک ماه ک اجازه داده از خونه برم بیرون خرید میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4722 بازدید | 72 پست
کاملا برعکس گفتی کاملا.. اگ از اول بهش رو بده و هرچی گفت بگه چشم اینم دلش خوش و به اصلاح دندوناشو ...

والا من دیدم با جمگ و دعوا چیزی حل نمیشهگ فقط با احترام . اوایل اکثر مردا اینطورن مخصوصا اوناییکه سنشون کمه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

خب متاسفانه باید بگم همسر شما مریضه،به چند سال بعد فکر کن شما ی آدم افسرده ی بی احساس میشی ک دیگه حتی نمیتونی همسر خودتو دوست داشته باشی چون اون حق زندگی کردنو از شما گرفته و شما فقط نفس میکشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر تازه ازدواج کردی سعی کن یه مدت راه بیای مثلا از همین خرید شروع کن آرایشم در حدی که معلوم با ...

آره  چون من خودم زیاد ارایش میکنم بخاطر اون حساس شده وقتی  بعد میگه کلا نکن فک میکنه من دستم ب کم نمیره

منم دوست بودم یه سال با شوهرم الان آزادی کامل دارم باشگاه و گشت وگذار و خریدم هس چه ربطی داره

گفتم بعضیااااااا

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
دوستی قبل از ازداج همین چیزا رو داره

اتفاقا تو دوستی شناختش نباید باهاش ازدواج میکرد

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

چرا این کارو با خودت کردی؟ چرا خودتو محدود کردی؟

باهاش قاطعانه حرف بزن این زندگی خودته، تو حق داری خوشحال باشی تو حق داری زندگی کنی دلم میسوزه هم برای   همه دخترا، چرا بایداینطوری بشه ولی تو کوتاه نیا برو باشگاه برو سرکار مستقل باش کارهای خوبی که خوش حالت میکنه انجام بده. باهاش حرف بزن  بگو  مگه من انسان نیستم منم حق دارم زندگی کنم حق دارم شاد باشم 

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

از اولش نباید رو میدادی ک دادی 

حالام بدون ارایش برو بیا مگ چیه 

منم بدون ارایش نمیرفتم ولی الان ب این نتیجه رسیدم زیبایی  من مال من و همسرمه چرا تو خیابون باید ارایش کنم 

الانم راحتم ارایش نمیکنم بیرون دیگ

خدایا همه مریضا روشفابده💔💔💔❤

خوبه این ماسک مد شد مردا بگن ماسک بزن😒

ب مرور تغییرش بده یکباره نمیشه قدم اول همینکه بری بیرون 

کم کم آرایش و چیزای دیگه رو اضافه کن 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
دوستی قبل از ازداج همین چیزا رو داره

چه ربطی داره، کلا با علم ب رفتار و شکاکی شوهرش انتخابش کرده ربطش ب ددستی قبل ازدواج چیه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خوشابه سعادتت خب رایش نکن چون باراولته حساس میشه نمیمیری که ارایش نکنی

من باخودشم‌میرم بیرون میگه کم ارایش کن و۱ساله ازدواج کردم مثل توزندانیم وهرگزتواین۱سال‌تنهایی نزدم بیرون

وهربارم بردتم بیرون بازدعوابوده کلادوست نداره بیرون باشم وتوجامعه 

هیچوقت دیگه حال من خوب نمیشه😔

یه چیز بگم

این که نمی زاره بری بیرون واسه بعضی از اقایون این مدلیه منم بابام اوایل ازدواجشون این مدلی بودن جو گیرنو فاز گرفتتشون

اگه جدی مشکل پارانوییدی یا هر مشکل روانی ای نداشته باشه همش جو گیر بودنه خیلی سخت نگیر نرمش کن

راجب این ک نمی زاره ارایش کنی

گلم من نمی خام بگم کسی حق داره بجای کس دیگه تصمیم بگیره ک چجوری باشه و ...

ولی اینا از بد دلی نیس

ناموسشی دلش نمیخاد گرگی نگاهت کنه

واقعا باید خوشحال باشی همسرت با غیرته...

و به نظرم اگه بهش احترام بزاری در مورد ارایش خیلی تو دلش جا میشی

چون این مدل آقایون دلشون میخاد همه زیبایی هات واسه خودشون باشه 

البته گفتم اگه پارانوییدی نباشه

میگه به تو اعتماد دارم به مردم ندارم

پارانوئید داره شوهر منم همین بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم