2777
2789

سلام یه دونه انگشتر دارم از فروش سهام عدالتم خریدمش.حالا وقت زایمانمه شوهرمم خسیسه .بچه دیگه م یه سال و نیمشه و بعد زایمانم یه مدت خونه بابامم.شوهرم پول میده ولی کم .هی باید بهش زنگ بزنم که شیرخشک بگیر پوشک بگیر عصبی می شم .شما جای من بودین انگشترتونو می فروختین یه بخشیشو بردارین بقیه شو دوباره انگشتر بگیرین؟شوهرم نمی دونه انگشترم طلاس و سهامموفروختم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون باید بده مجابش کن ک پول نیای داری

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بفروشی که چیکار کنی؟

بنظرم از خودش بگیر بزار بدونه بچه خرج داره

هنوز شیرخشک با پوشک تموم نشده بگو تموم شده تا مجبور شع بخره 

اه شوهر خسیس سوهان روحه

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

بچه اش هست وظیفه داره تامین کنه

شما چرا انگشتر بفروشی ؟ از حالا باید بدونه فرزندپرودی الکی نیست خرج و مسوولیت داره 

الان شیر نخره فردا خرج کتاب و دفتر و مدرسه و .... که از اسمون‌نمیرسه 

توام هی زنگ بزن هی بگو فلان چیز و بیار ،نمیشه ک همش از حودت مایه بزاری اگه این انگشتر نداشتی میخواستی چکار کنی یا بعدش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'