2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه کار می کردین می فروختین یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 51 پست
وااای به خدا به زور من واسه خودش خرید می کنه من دیگه لباساشو دور می ندازم مجبور میشه بره بگیره .خورد ...

😔 عزیزم

مجبوری بسازی دیگه ولی خب ب روشی که گفتم بهت

اون وقتی بخودش رحم نمکنه که مبادا پولاش تموم شه دیگه شما جای خودداری

البته میدونیم که پول دراوردن هم خیلی پررنج و زحمت شده پس باید کمی هم مراعات کنیم که شوهرت دیگه از اونور بوم افتاده😩

میگم برا بچت از این پوشک نواریا بگیر بزار چطوره؟ اینای دیگه گرون و گرونتر میشن روزبروز

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
😔 عزیزم مجبوری بسازی دیگه ولی خب ب روشی که گفتم بهت اون وقتی بخودش رحم نمکنه که مبادا پولاش تموم ...

اوم  

تو خونه از این پوشک پارچه ایا که اومده می بندم ولی واسه وقت زایمانم نمی شه دوتا می شن فقط مامانمم هست بهم رسیدگی کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوم     تو خونه از این پوشک پارچه ایا که اومده می بندم ولی واسه وقت زایمانم نمی شه دوتا م ...

اره ولی نواری هم فکر خوبیه

میگم خونه بابات میری فک نکنم خرج درست خسابی برات بکنه 

بنظرم مامانت بیاد خونه شما 

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

نه من سنگ دلم بخاطر بچه ای که بچه شوهرمم حساب میشه فدا کاری نمی کنم .اونم شیر خشک .خوب چند تا مگه میخوای بگیری .فوق یکی یا دوتا بعد که پول انگشتر تموم شد چی .بزار خود شوهرت مسولیت بچه رو به گردن بگیره .من با عرض معذرت نمی کنم عمرا .