2777
2789
عنوان

دلم میخاد جیغ بکشممممم

618 بازدید | 45 پست

عصبیممممم😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡💀💀💀💀💀💀👊🏿👊🏿👊🏿👊🏿👊🏿👊🏿👊🏿👊🏿👊🏿

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممممم😓

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏
بی پولی شوهر نفهمم بی پولم بداخلاقم بدهکاریهامون حقوق کم خستههههههه ام 

افتادم یاداون اهنگه ک میگه جون تو جون تو قاطیم وحراکاتم عین سریالاست.حق داری ولی عزیزم چرا نمیری سرکارهم مشغول میشی هم درامدداری هم بدهکاریاتو میدی بعدشم بدهکاریامال شوهرته تو چته خودتو حرص میدی 

تو این گرونی همه حس تو رو دارن عزیزم خدا به همه مون برکت بده ما هم خسته اییم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
وقتی که میخوای ب این چیزا فکر کنی ۴ تا فیلم دانلود کن ببین شاید بهتر بشی 

دلم میخاد شوهرمو بزنم له کنم بعد هم صورتشو چنگ بگیرم دستاشم گاز بگیرم 

[QUOTE=236125957]افتادم یاداون اهنگه ک میگه جون تو جون تو قاطیم وحراکاتم عین سریالاست.حق داری ولی عزیزم چرا نمیری سرک ...[/QUOTE

لوازم آرایشی بدهکارم اسم منه برنج فروشی اسم منه تولد بچه دوستمه خودم نیاز ب دکتر درمان دارم

سرکار نمیتونم مریضم کار خونه ب زور میرسم