2777
2789

عزیزان من تازه دانشگاه میخام برم به هدف مهاجرت رشته زیست شناسی سلولی ملکولی برداشتم چون میگن برا مهاجرت بهترین رشتس میخام کلاس زبانم برم تا ۴ سال تا کارشناسی بگیرم فول میشم فقط نمیدونم از الان باید چیکار کنم نمره هام باید بالا باشه بعدش پی اطلاعاتم صفره صفره ولی علاقه شدیدی به مهاجرت دارم لطفا راهنماییم کنید تو این ۴ سال باید چیکارا بکنم ایک مقاله و ترجمه و اینا چین 

خالم میگفت برای اپلای بدترین رشته زیست و فیزیکه چون قبول ندارن اگه تو ایران خونده باشی حالا هرجور را ...

واقعا خب بنظرتون به جز رشته های تاپ از اين رشته های ک بدون کنکور میرن کدومش بهتره برا مهاجرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خب بنظرتون به جز رشته های تاپ از اين رشته های ک بدون کنکور میرن کدومش بهتره برا مهاجرت

ببین هر رشته ای یهتره جز زیست فیزیک و معنویات 

مثلا

نرم افزار عالیه مهندسی کامیپوتر ، ادبیات زبان انگلیسی ، پرستاری (اطلاعات زیادی در این باره ندارم باید برم گوگل تحقیق کنک ولی اینا اطرافیانم بودن زفتن)

درس بخون معدلت خوب باشه، TA شو برا رزومه ات خوبه، با استاد ارتباط بگیر تو نوشتن مقالات کمکش کن توی کار با نرم افزار و شبیه سازی و این داستانا. خودتو علاقه مند ب درس نشون بدی خودشون کار میشپرن بهت . اواخر سال سوم ایلتست رو گرفته باشی و دنبال استاد بگرد سال بعدش دانشگاهت تموم شد اونور باشی .