2777
2789

بیاین خاطره بگیم بخندیم.

اول خودم روزی ک کنکور داشتم با خودم یه پلاستیک بردم داخلش مدادو شناسنانه و شیرینی و ساعت و پاکن و تراش ودسمال و...گذاشتم بعد رفتم ک وارد سالن بشم خانومه گف نمیشه پلاستیک با خودتون ببرید منم هیجا نبود بزارم اون بیصاحابو😐دوستامم گفتن بزارش اون پشت پیش درختا سر سکو یه سگی هم همون اطراف واس خودش میچرخید آقا من تا پلاستیک گذاشتم سر زمین ک چیزامو وردارم یهو دیدم این پلاستیکه داره میره خود به خود یهو نگاه کردم دیدم ای دل غافل این سگ از خدا بی خبر اومده داره پلاستیک منو میکشه😂😂حالا من بکش سگه بکش یهو ترسیدم پلاستیکو ول کردم سر زمین🤣بعد گفتم اوا ن من ک الا کنکور دارم اینا وسیله هامن شیر شدم دوباره ورش داشتم🤣سگه هم نامردی نکرد پرید پایین لباسمو کشید😂😂دیگ دید ن من از این سگ ترم ول کرد😂😂خداروشکر شانس اوردم اهلی بود و گرنه یه داستانی میشد😂😂

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
اومدم که بخونم در این حد بگم که روز کنکور نه شناسنامه بردم نه کارت ملی 💫🙏🏻با آژانس فرستادن

😂😂ایول ایول

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم که بخونم در این حد بگم که روز کنکور نه شناسنامه بردم نه کارت ملی 💫🙏🏻با آژانس فرستادن

وای منم لحظه اخر دوستام گفتن منم زنگ زدم نامزدم رفت ازمادرم گرفت با اژانس اورد منم دادزدم همه رفتن توسالن تونیامدی فلان بعد گفت زشته دادنزن اژانسیه فامیلمه😐