2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام به یع نفر پیام بدم تا بزای موضوعی کمکم کنه میخوام ببینم این کارو بکنم خوبع یا نه

انجام نده

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
استخاره گرفتین؟با چی قران یا اینترنتی

اره استخارع قران 

اپ دارم

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
ممنون عزیزم انشالله که خیره پس انجام نمیدم

خواهش میکنم گلم 

انشالله 

سلام ببخشید شما چه جوری استخاره میگیرین مگه نباید خودش یگیره؟

من به نیت ایشون گرفتم گلم

برا ما اینجوریه من اهل سنتم 

دعا را بعد از نماز باید بخوانید.
💞نماز ودعای استخاره 💞

وقتی یک مسلمان اراده میکند تا کاری را انجام دهد بهتر است این عمل را با خدای عزوجل مشوره نماید و این عمل را استخاره میگویند.

👈دربارۀ این نماز احادیث زیادی روایت شده که اهل ایمان را به خواندن آن تشویق و ترغیب میکند.

📝رسول اکرم صلی الله علیه وسلم میفرمایند: بدبختی و کم بختی انسان است که در امور زندگی خود با خدای متعال خود صلاح و مشوره ننماید.

⚡کسانی که میخواهند جشن عروسی بگیرند یا سفری در پیش دارند یا شغلی را می خواهند انتخاب کنند بهتر است که استخاره کنند به خواست خداوند متعال نتیجه کارها خوب خواهد شد.

📝روش برگزاری نماز استخاره این است:
👌 نخست دو رکعت نماز نفل میخواند و پس از ادای نماز دعایی که ذیلاً ذکر می گردد با قلبی سرشار از محبت و شوق به خدا و با خلوصی عمیقانه آن کلمات را به زبان جاری میکند.

◀حضرت جابر رضی اللّٰه عنه می فرماید که: رسول اللّٰه صلی الله علیه وسلم (دعای) استخاره را مانند سورهای از قرآن به ما تعلیم میدادند و می فرمودند:

🔷 هرگاه کاری در پیش داشته باشید دو رکعت نماز نفل ادا کنید و این دعا را بخوانید:

📖اللَّـهُمَّ  إِنِّی  أَسْـتَخِـيرُکَ  بِعِـلْمِـکَ  وَ أَسْـتَـقْـدِرُکَ  بِقُــدْرَتِـکَ
ای اللّٰه! با علمت از تو خیر و نیکی میطلبم   و با قدرتت از تو نیرو و توانایی میخواهم،

وَ أَسْـأَلُکَ  مِنْ  فَضْـلِکَ  العَـظِیْم  فَـإِنَّـکَ  تَقْـدِرُ  وَ لَا  أَقْـدِرُ
و از  تــو  فضـل  عظـیمت  را  میطلـبم همانـا تـو تـوانـایی  و مـن نـاتوان

وَ تَعْـلَـمُ  وَ لَا أَعْـــلَـمُ   وَ أَنْتَ  عَـلَّامُ  الْغُـيُوبِ.
و تـو میدانی و مـن نمیدانم و تـو دانـای غیـب هسـتی.

اللَّهُمَّ اِنْ كُنْتَ تَعْلَمُ أنَّ هَذَا الْأَمْرَ خَيْرًا لِی فِی دِينِی وَمَعَاشِی وَعَاقِبَةِ أَمْرِی
ای اللّٰه! اگر میدانی که این کار برای دین و دنیا و سرانجام کارهایم (حال وآیندهام) خیر است
فَــاقْــدُرْهُ  لِی  وَ يَسِّـرْهُ  لِی  ثُـمَّ  بَــارِكْ  لِی  فِـيهِ،

آن را برایم مقدر فرما و آن را برایم آسان کن     سپس در آن بـرکت بینداز

وَإِنْ كُنْتَ تَعْلَمُ أنَّ هَذَا الْأَمْرَ  شَرٌّ لِی فِی دِينِی وَمَعَاشِی وَ عَاقِبَةِ أَمْرِی
و اگر در علم تو این کار برای دین و دنیا و سرانجام کارهایم (حال وآیندهام) خوب نیست،

فَـاصْرِفْـهُ عَـنِّی وَ اصْرِفْنِی عَــنْهُ وَ اقْــدُرْ لِی الْخَـيْرَ حَـيْثُ كَـانَ
آنـرا از مـن دور کن و مرا از آن دور گـردان   وخـیر را برایم هر جا که هست مقدر فرما
ثُــمَّ  أَرْضِــنِی  بِــهِ.

سپس مرا با آن راضی گردان.

✍توضیح:

👈 هرگاه به کلمات  
«هذا الأمر» در دعای استخاره برسد
خیال و تصور کاری را که می خواهد در دل بیاورد.

یعنی زمانی که در وقت خواندن دعای استخاره  به کلمات

⚡ «هذا الأمر» می رسد

👌 در همان لحظه کاری را که در نظر گرفته است لازم است به ذهن و فکر و قلبش خطور کند.

🔹سپس بر بالینی پاک و با استقبال چهرۀ خود به قبله و وضوی کامل میخوابد.

⚡آری چه بسا الله متعال در خواب ما را راهنمایی کند.

🔹اگر احیاناً چیزی در خواب ندید بهتر است به چیزی که قلباً تمایل دارد، عمل نماید.

🔹چرا که خواب دیدن اصل نیست.

🔹 اصل این است که اگر این کار خیر باشد مقدمات آن آسان خواهد شد و دلش به آن مایل خواهد شد.

🔻وگرنه دلش از آن کار دلسرد شده و مقدمات آن کار جور نخواهد شد.

لذا در این صورت به آن کار اصرار نکند.

☝ اما استخاره با قلبی خالی از هیچ گونه تصمیمی باشد
جواب آن تمایل قلبی است دیدن چیزی شرط نیست👉

🔻خداوند به همه ما توفیق روز افزونی جهت ادای این عبادتها عنایت فرمایند.

📜و صلی الله تعالی علی خیر خلقه سیدنا و مولانا
محمد و علی اله و أصحابه أجمعین.

🖊و اخر دعوانا أن الحمدلله رب العالمین.

💞┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈💞

✅ دارالافتاء مجازی اهل سنت

@Canale_pasokh

میدونم ولی چه جوری شما میگیرین میخوام اینو بدونم نماز میخونین بعد دعای استخاره؟

نه اپ دارم 

دعاشو میخونم میگیره 

گوگل پلی سرچ کنی میاره