2777
2789

عالِمی میگفتن ک این کار رو فقط کسی میتونه انجام بده ک به علم سحر داشته باشه ک اون شخص باید بسیااااااار  خالص و پاک باشه ک بتونه با خدا و فرشتگان ارتباط بگیره 

در غیر این صورت این ارتباط با جن ها برقرار میشه 

و تعداد زیادی از اون ها وارد زندگی اون شخصی ک سرکتاب میگیره و همسایگانش میشن😑😑😑و صدمات بدی مثل تصادف؛ بیماری و ... به اونها وارد میکنن

پس خواهش میکنم انقد دنبال سرکتاب گرفتن نباشید 

عواقب خوبی نداره

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

سرکتاب یه چیزی شبیه فاله ، دعا که نیست 

یعنی اینقد بده؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی این کارو انجام داده 

و از نتیجش میترسه

من یه سری راهکار بهش میدم ک امیدوارم از دستشون خلاصی پیدا کنه

اول گلاب  جن ها از بوی گلاب بیزارن  گلاب رو دورتا دور خونتون بپاشید

خب 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
ما همسایمون اینکارو میکنه یعنی خطرداره واسه ما 😐

بله متاسفانه

اون عالم میگفتن ک به همسایگان هم آسیب میرسونن

درحالی ک ما دلیل اون آسیبها رو نمیدونیم