2777
2789

سلام مادرای عزیز. اگه میتونین راهنماییم کنین ممنون میشم. 

من 45روز هس بچم از شیر گرفتم.احساس میکنم خوب از شیر گرفته نشد اخه توی این مدت سه بار اسهال شده الان هم اسهال هس در حالی ک توی دو سال شیردهی داشتم فقط یه بار اسهال شد.همه میگن لاغر شده. شب ها یکی. دو بار بیدار میشه و گریه میکنه اشتهاش هم تعریفی نداره. 

بنظرتون چکار کنم ک گوارشش روی روال بیفته و مشکلی نداشته باشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش کیدی لاکت بده، پروبیوتیک بده تا گوارشش تنظیم بشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تقویتی میدم گفتم شاید بخاطر همینا باشه اسهال شده امروز ندادمش

من پسرم از شیر گرفتم پدرمونو در اورد اسهال شدید مجبوری دوباره دادم بهش 🤕 هیچی نمیخورد آخه ... منم از اون موقع تقویتی نمیدم ترس برم داشته 

من پسرم از شیر گرفتم پدرمونو در اورد اسهال شدید مجبوری دوباره دادم بهش 🤕 هیچی نمیخورد آخه ... منم ا ...

احساس بدی دارم. احساس بی لیاقتی میکنم وقتی بچم ایطو میشه. احساس میکنم چیزی حالیم نیس. کاربلد نیستم

چرا عزیزم. خیلی اذیت شدیم. کلا سوار ماشینش می کردیم می گردوندیم تا بخوابه. الان چن روزیه دیگه خودش م ...

خب خداروشکر...من خیلی استرسشو دارم چون فوق العاده بد غذا و وابسته ب شیره

..................................  .......................................