بچم ۶ سالشه خیلی دیر بحرف اومد واینکه تو صحبت کردن الان گاهی تکرار داره کلمه رو مثلا میگه من من من خب میخوام بازی کنم واینکه حافظشم مشکل داره اسم عمه هاشو یادش میره و گفتار درمانی بردم ۱۲ جسله ولی فقط چون بعضی از حروفو یاد نداشت فقط همونارو یاد گرفت مثل ک گ ق الان دوماه دارم شربت امگا۳ میدم و کندر میخوام این سه شنبه ببرمش دکتر روانشناس امسال میخواد بره اول دارم کلافه میشم ک اینجوری ی بار اسم پسر عموشم یادش شده بود تو مهمونی ازم پرسید بعدا عموش ی جوری نگاه کرد ک یعنی چرا اینجوری حالا اون ک برام مهم نیست ولی خودم خیلی غصه میخورم درضمن تعریف نباشه منو پدرش هیچ مشکلی نداریم از نظر هوش اینا میگم مخصوصا ک پدرش فنی الان ی سالی میشه ک تو صحبت اینجوری نا گفته نماند ک ۳ سالگی کلا بحرف اومدو اینکه ی گوشش کامل نمیشنوه نمیدونم چرا یعنی دکتر بهم نگفت فقط گفت این بعد از بدنیا اومدن اینجوری شده مادرزاد نیست کلا خیلی ضرب خورد از بچگی😔😔😔الانم باردارم خیلی خودمو میخورم امسال باید بره اول بااین شرایط میگم نزارم ک بره
عزیزم چرا دیر اقدام کردی دوسالگی مشکل گوشش حل میشود
احتمالا مال شنوایش کندر نده ضرر داره
حتما دکتر ببرش تو مدرسه بیشتر اذیت میشه سعی کن غیردولتی بفرستیش
بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید به خاطر مشکل گوشش اینطور شده ولی در کل رهاش نکن حتما ببرش پیش دکتر شرایطشو بگو حتما راهی هست که بهتر بشه در ضمن مدرسه هم حتما بزار بره فقط قبلش دکتر ببر به خاطر شرایطش شاید مدرسه مخصوص احتیاج داشته باشه
خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
عزیزم چرا دیر اقدام کردی دوسالگی مشکل گوشش حل میشود احتمالا مال شنوایش کندر نده ضرر داره ...
خودم احساس میکنم گوشش از پارسال اینجوری شده چون ی مدتی دندون قروچه افتادو بعدم کرونا گرفت سیستم ایمنی بدنش خیلی ضعیف شد ولی دکتر بردم از گوش هیچی نگفتم اصلا متوجه نبود تااینکه یبار اومدم در گوشش صحبت کنم پارسال گفت این نمیشنوه من اونجا فهمبدم ک بردم دکتر
نه منظورم به خاطر شنوایی گوششه البته شما دکتر ببر شاید گوشش درمان بشه به راحتی بتونه بره مدرسه
بهترین دکتر بردم مشکلش حسی عصبی واینکه شاید چند سال دیگه با سلول بنیادی حل بشه الان شنواییش مشکلی نداره شاید گاهی لازم باشه دوبار بگم همین کسی ک ندونه متوجه نمیشه جاهای شلوغ یکم مشکل داره تو خونه با خودمون خوبه الان حافظه و صحبتش بیشتر داره اذیتم میکنه
بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
نه دکتر نبردم تکرار کلمات در این سن طبیعی هست گاهی ولی حافظه ضعیف باید بررسی بشه وقتی تع ...
پسره عزیزم اره بخدا یعنی شربتای ویتامینی ک من بهش دادم فک نمیکنم کسی به بچش داده باشه از فروگلوبین تا شربت امگا ۳ ک ۴۰۰ تومن گرفتم عیدی از نظر تغذیه هم خیلی بهش میرسم من خودم همچی خوراکی نداشتم تو بابام ولی اینقدر تو درس موفق بودم ولی ادامه ندادم