2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
سلام عزیزم. امروز نشستیم با مامانی اسمت رو انتخاب کردیم ، امیدوارم خوشت بیاد‌. من ابالفضل دوس داشتم ...

سلام اقاي ارتعاش و بانو ارتعاش

خيلي اتفاقي اينجا رسيدم

خيلي عالي نوشتين لذت بردم

تبريك بابت هادي كوچولو عزيز 

انشاله عصاي دستتون ميشه و خيرش رو ميبينيد

خدا حفظش كنه 😊🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☔ کد بارشی و پاششی ☔ ☔ کد بارشی و پاششی ☔ ☔ کد بارشی و پاششی ☔ ☔ کد بارشی و پاش ...

خداروشکر که فرزند دار شدین😊خدا براتون ببخشش و سایه پدر و مادرش در کنار هم صد و بیست سال بالای سرش باشه😍این زندگی و این همه عشق حیفه که از هم بپاشه خدایی نکرده براش تلاش کنید مطمئن باشید خدا هم دوباره معجزه میکنه.....

واسه اونایی که منتظر مامان شدنن دعا میکنی؟؟حاجت رواشی   انشاالله   بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💟💟💟

آقای ارتعاش

من الان این تاپیکتونو خوندم

خواهش میکنم خودتون هم یادآوریکنید این خاطرات رو برای خودتو ن و اصلا و ابدا راحت از دست ندید زندگی قشنگتونو که اینقدر روزای خوب داشتید توش با همسرتون

انشالله امام رضا پشت و پناه زندگیتون باشه

از خدا خییییلی کمک بخواید

یا علی

سلام. ممنون. این پست رو لایک کنید ، عکس رو گذاشتم دوباره لایک کنید تا پاک کنم 

تبریک میگم حضور اقا هادی رو در جمع عاشقانه تون.

بسیااار عالی و پر از احساس نوشتین برام جالب بود قلم اقایون هم با احساس و با اب و تاب و توجه به جزیئات باشه.

اخر تاپیکم که عکس اقا هادی نبود که🙁🙁🙁

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

من و همسرمم خیلی دوست داریم بچه دار شیم    ولی شرایط مالیشو نداریم متاسفانه

حتی پول یه سونوگرافی

رفتم تا دکتر و آزمایش نوشت ولی حتی پول اونم نداشتیم

هر چی همسرم در میاره میره به کرایه خونه

منم در به در دنبال هزار تا کار 😔😔😔😔😔😔خدا لعنت کنه باعث و بانی  اونی که مملکتو به این روز انداخت.

‌خیلی دوست دارم مادر شم ولی وقتی بچم به دنیا بیاد و تو حسرت یه  اسباب بازی بمونه یا دوچرخه میخوام چیکار 😥😥😥😥😥😥

هروقت بچه میبینم باحسرت نگاش میکنم و مسگم خدایا کاش منم یه روز بچه ی خودمو بغل بگیرم.

خدا بچتونو حفظ کنه براتون  انشاالله  سلامت به دنیا بیاد

چشم و دلتون روشن🌹🌹🌹🌹🌹

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

به اینا نمیگن پزشک میگن پو

ل خور

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

خدا براتون نگهش داره ...وموفقیت هاشو جشن بگیرید 

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

برادر عزیز الهی خودت وخانمت سالهای سال زنده باشی و این هادی را خوب تربیت کنید و از سربازان آقا امام زمان باشه معلومه خودت ادم معتقد وبا ایمانی هستی وخدا هم کمکت کرد برای من وهمسرم هم دعاکن آزمون استخدام قبول شویم بدجوری تو مخمصه افتادیم تا چند روز دیگه پسر گلم من هم  علی همزمان با تولد حضرت علی بدنیا میاد دعاکن ما هم تو آزمون 17 اسفند قبول شویم همسرم روزی 14 ساعت درس می خونه فوق لیسانس عمران

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
هادی جان دیروز رفتیم یک دراور مخصوص تو گرفتیم وسایلات رو چیدیم توش ، توقع سرویس نداشته باش باباجون ک ...

خنخخ شوهر منم میکفت آغوشی بگیر من میذارم وقتی دنیا اومد دریغ از یک لحظه

🧚‍♀️