2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
هادی جان دیروز رفتیم یک دراور مخصوص تو گرفتیم وسایلات رو چیدیم توش ، توقع سرویس نداشته باش باباجون که نه جا داریم نه پول ، من که زیاد سر در نیاوردم خاله هات برات چی خریدن ، اسماشونو بلد نیستم ، فقط عاشق لثه گیرت شدم ، بده منم یک گاز بزنم بهش 😅
کلی لباس و سرهمی و پتو و شیشه و شیشه شور ۲۵ تکه و ... خریدن
کالسکه و کریر و... نخریدن ، مامانی میگه بچه رو تو کالسکه نمیزارم ، ولی بالاخره راضیش میکنم ، میگم لااقل یک اغوشی بگیر من بغلش کنم میگه نه ، گهواره هم نخریدیم ، خالت یک نوش رو داره میده ما ، چقدر پتوت نرمه ، و البته گرون ، نیم وجب قدته وسایلات از من گرونتره پدر سوخته
انشاالله بقیه وسایلا هم چند مدت دیگه میخریم
اقا هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقای ارتعاش به همسرتون بفرمائید که کالسکه بسیار مهمه.ولی کریر و...نمیخواد استفاده میکنن ولی نه همه و نه خیلی.من همسرم رو مامانشون صدا میکنم و بچه ها رو بهار خانم و علی آقا.خیلی با حاله امیر علی وقتی صداش میکنی و یادش میره بگه بله میگه:چیشده؟خدا این خوشی ها رو به همه عطا کنه
عاشق اینم تو یک جمع ، به خانمم بگم هادی اقا داره گریه میکنه ، یا مثلا هادی اقا کجاست؟ فانتزی برام.
یک فانتزی دیگم اینه که دختر کوچولوم موهاش رو دم اسبی ببندم ، بعد سانروف ماشین رو باز کنم ، رو صندلی بایسته و سرش رو از سانروف بیاره بیرون و موهاش باد بخوره ، فقط این فانتزیم دوتا مشکل داره ، اولا ماشینم سانروف نداره 😞 دوما دختر ندارم 😵
اقا هستم
مبارکش باشه پتوش خیلی گوگوریه 😁
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
ان شاءالله ماشین سانروف دارم میخرید خدا به مردی که با زن و بچه اش مهربون باشه برکت میده وسایل گل پسری هم مبارک به سلامتی استفاده کنه نامدار باشه زیر سایه شما و مامان گلش
من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اینم قسمتی از خریدای امشب ، لباس و یک سری پارچه های ملافه ای و‌ ضد اب و... هم بود که زیاد سر در نمی اورم ، اونا فعلا در دسترس نیست چون خونه خواهرزنم موند ، این عکس ها رم تند تند گرفتم
سرویس پلاستیک a>
اینم همینجوری خریدم
اقا هستم
چند روز دیگه عکسا رو‌پاک میکنم. سختترین قسمت درمان ناباروری اینه که هیچکی از موضوع خبر نداره ، این سختی رو دوبرابر میکنه ، چون هیچکی همراهت نیست ، از قضیه ماهم مطلقا کسی خبر نداره ، عکسا رو برمیدارم شناسایی نشیم 😒
اقا هستم