2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر سالم ب دنیا اومد...خدا حفظش کنه عکسش برام باز نشد   واااااای من عاشق اسم هادیم   ...

اگه هستید لایک کنید بزارم ، دوباره لایک کنید بردارم

اقا هستم

واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم چون الان خودم تو مراحل این درد ها و سختی ها هستم. خدا روشکر که انتظارتون به پایان رسید. ایشالا بچه گلتون رو به شادی و خوشی بزرگ کنین و خوشیش رو ببینید. امیدوارم خدا انتظار من و امثال من رو هم به پایان برسونه. التماس دعا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

واي همين الان صفه هاي اولو خوندم هي ميگفتم خداروشكر ك دارن بچه دار ميشن خدايا بچه سالم ب دنيا بياد با شادي زير سايه پدر مادرش بزرگ شه هي داشتم هينطوري دعا ميخوندم بعد گفتم بزار ببينم صفحه آخر چيه ديدم بچه تون ب دنيا اومده..الهي شكر ايشالا هميشه سالم و سلامت و خوشحال باشه

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember

برای دل شوهر منم دعا کنید در ارزوی بچه است 

خیلی سخته خیلیییی 

خدا پسرتون روبراتون ببخشه وحفظش کنه 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

چقدر زیبا و چقد پر احساس😍😍😍بزرگترین معجزه ی خداست بچه..انشالله همه بچه ها سلامت باشن...الهم صل علی محمد وآل محمد😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

زیبا بود

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری