2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
ماه بانو ، ممنون که سرزدی ، تجربه سختیه ، ولی روزی که بیاد همه اینا فراموش میشه و خوشی ها بیشتر لمس میشه ، اگه دو طرف پشت همو داشته باشن قطعا همه چی درست میشه
اقا هستم
مسرلا واقعا خداروشکر ، شماهم یک نمونه هستید از اینکه بالاخره با تلاش میشه. البته هزینه ها هم واقعا بالایه که داره یک فکرهایی انگار براش میشه انشالله
اقا هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب مامانی یک دفعه تو خواب دستم رو کشید ، از خواب پریدم 😴 ،میگم چیه ؟ میگه خواب بد دیدم ، تند تند نفس میکشید ، نگفت خوابشو ، منم نپرسیدم ، ولی فک کنم تو توخوابش بودی ، از نگرانی زیاده ، بعد دستش رو گذاشت رو صورتت ، ایت الکرسی خوند برات ، من با صداش خوابم برد ، مثه لالایی بود ، 😪 محکم بچسب به مامانی ، یکوقت گمش نکنی ، همیشه نزدیک مامانیت باش ، تا اخر عمر 😆
اقا هستم
سلام ممنون آقای ارتعاش با حرفت کاملا موافقم تا الان که منو همسرم هر دو پشت هم بودیم انشاالله که همه لذت بچه دار شدن رو من جمله منو شوهرم بچشیم....امیدمون به خداست
خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻
آقای ارتعاش چه زود خوابیدید بابا طفلی خواب بد دیده بودا فکر کردم فقط شوهر من احساس مسئولیت و حس پدرانه اش قویه نگو امثالش زیادن
من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
برای منم دعا کنین منم تنبلی دارم خعلی دلم گرفته خیلی.... مبارکه آقای ارتعاش
وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید. شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید. آینده ی شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند و در همه حال همراه و هم قدم شما هستند...
سلام
من که فاقد حس مادری هستم در کل😁😁 ولی حس عجیبی از خوندن پست ها پیدا کردم.
برای همتون که سختی های ناباروری کشیدید اشک ریختم.برای مرضی که دلم خونه.واقعا از وقتی تاپیکشو خوندم چندین بار گریه کردم براش قرآن خوندم آروم شه🙏
آقای ارتعاش خیلی خوبه که شما آنقدر پدر بااحساس و مسئولی هستید.
چند تا نکته از دید خودم خواستم بگم بهتون.حتما میدونید می خوام یادآوری کنم فقط.
خانم ها وقتی از نظر جسمی بهشون فشار میاد ضعیف میشن ,روحی کم میارن.چون مثل آقایون قدرت جسمی ندارن.تو سختی های جسمی خیلی خیلی نیاز به حمایت و محبت دارن.اگه مجرد باشن به خانواده و اگه متاهل باشن به همسرشون شدیدا نیاز روحی دارن.ممکنه همسرتون الان از شما غافل شده باشه یه کوچولو, بهش حق بدید بعد این همه سختی.اما لطفا شما همیشه و مثل اول دوسش داشته باشید و بهش توجه و محبت کنید.بهش بگید که بدونه اولویت اولش هستید.
نکته دوم هم برای فرزندتون .من مدت ها در نوجوانی اختلال اضطرابی داشتم.تحت تأثیر جو خونه.
لطفا و خواهشا هیچ وقت هیچ‌وقت جلو بچه تون دعوا نکنید.هیچوقتتت.دعوا که هیچی.بحث و ناراحتی و قهر و دلخوری عادی رو هم بذارید برای خلوت .جلوی بچه فقط عشقتونو نشون بدید
نکته بعدی اینکه به بچتون همیشه مثل دوره جنینیش محبت کنید.دوسش داشته باشید.فکر نکنید بزرگ که شد محبت لازم نداره.همیشه محبت و پشتیبانی پدر و مادر میخواد.اگر نداشته باشه خلأیی براش ایجاد میشه که با هیچی پر نمیشه.فکر نکنید فرزند آوردن و رها کردن به حال خودش,معنی تربیت فرزند مستقل رو میده.اصلا .ببخشید گفتم.دلم نمیخواد تجربه های تلخ منو بچه دیگه ای داشته باشه
انشالله که زیر سایه پدر و مادرش سالم به دنیا بیاد و رشد کنه💐
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند
سایت برای همه خراب میشه چون ارور سرور میده یعنی سرور کانکت نمیشه حالا به هردلیل ، عیب سخت افزاری نرم افزاری اپدیت یا حتی حمله هکر جودی و دیانا ازتون ممنون. بمانی از شماهم متشکرم ، جزو کاربرهای منطقی سایت هستید ، حرفهاتون هم کاملا درسته فقط مشکل اصلی در ماها هست که بتونیم خودمون رو کنترل کنیم و این کارها رو انجام بدیم ، قطعا دعوا پدر مادر در روحیه و اینده بچه ها تاثیر میزاره ، بچه هایی که الگوشون پدر مادره ، مخصوصا اگه توهین صورت بگیره و حرمت ها بشکنه ، نباید انتظار حرمت گذاشتن از بچه ها در اینده رو داشت. شدیدا موافقم که باید دعواها رو در اتاق دیگه بدون حضور بچه ها انجام داد ، بدون دعوا که نمیشه ، دعوا خون میاد پایین 😁 ، من تصمیم گرفتم بعد از تولد بچه های احتمالی 😂 ، هم مادرشون رو با لفظ خانم یا جان ، و هم بچه ها رو بالفظ اقا یا خانم صدا کنم ، اینجوری بقیه هم میفهمن که باید به بچه ما احترام بزارن ، خود بچه هم احساس بزرگی میکنه ، البته باید عادت کرد.
اقا هستم
دقیقا من احترام ندارم تو جمع چون پدر و مادرم بهم احترام نذاشتن نتیجش این شد که داییم گفت گم شو بیرون از خونمون و با لگد بیرونم کرد. خیلی خوبه طرز فکرتون👍👍 موفق باشید 😊
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند