2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
ای جان ماشینشو 😍😍😍 آقا ارتعاش تو اینستا پیجای خوبی واسه چیدن سیسمونی هست، که با صرف هزینه ی کم مبتونین یه اتاق خوشگل واسه هادی بچینین با استیکر و رنگ و... حتی اگه اتاق نداره همون اتاق خودتونو میتونید با پارتیشن یه اتاق کوچولو واسش جدا کنید
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی وقت بود برای بچه دار شدن گریه نکرده بودم ولی امروز وقتی پستاتون خوندم دلم شکست گریه کردم انشاالله که آقا هادی بسلامتی بدنیا بیاد زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه. و در آینده هم خدا یه دختر سالم و صالح به شما عطا کنه. امیدوارم همه منتظرا بزودی جواب بگیرن مخصوصا ماه بانو عزیز که این همه عذاب کشیده.
خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤
سلام پدر مهربون و فداکار ان شاالله که زندگیتون همیشه به شادی باشه برای دختر کوچولوی من هم خیلی دعا کنین تا سلامتیش رو بدست بیاره با قلب شکستم دعا می کنم به حق این روزای عزیز گل پسرتون سالم سالم به آغوشتون برسه ان شاالله
 واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
اقای ارتعاش منم زاهدانیم کدوم دکتر رفتین زن داداش منم بچه دار نمیشه البته ارثی هست ولی ما ناامید نیستیم میشه بگید کجا رفتید؟
دانی از زندگی چه میخواهم؟ من، تو باشم...تو! پای تا سر تو! زندگی گر هزار باره بود، بارِ دیگر تو...بارِ دیگر تو...!
ممنون فاطمه فرشته کوچولو ، انشاالله از شما هم دخترتون سالم میشن ، شک نکنید دایانا تو عکس های اولی که هست ، دکتر تیموری ، بیمارستان علی ابن ابی طالب ، بعداز ظهرهای روزهای زوج کلینیک عدالت میشینه ،خیابان خیام ، دکتر فوق العاده ، مدیرگروه زنان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هستن ، فقط روزهای زوج ساعت دو باید برید کلینیک عدالت تا نوبت برسه ، تو پست های اولم بود که‌. عکس های اخری رو خودم دست کاری کردم ،شناسایی نشم ، 😂 با عکسهای اینده دوباره میزارم
اقا هستم
منم pco دارم یه دختر کوچولو دارم دوست دارم یه نی نی دیگه داشته باشم ولی شوهرم راضی نیست میترسم وقتی راضی بشه که دیگه دیره
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
سلام آقای ارتعاش
خیلی خوب همه چی رو با جزئیات مینویسین
یه پیشنهاد دارم(البته شاید انجام داداه باشین)
برین نی نی وبلاگ و یه وبلاگ برا گل پسرتون بسازید با طرحهای خوشگل بچگونه....
اگر ادامه دادید و باز هم نوشتید از خاطرهای بزرگ شدنش،،میتونید یه روزی وبلاگ رو بهش هدیه بدید...خیلی عالی میشه...بعترین هدیه است به نظرم
چقد قشنگ نوشتین خدا پسرتونو براتون حفظ کنه شوهرمن پریروز میگفت اگه یروز بریم سونوی قلب بچه من از خوشحالی سکته میکنم ازین حرفش اشکام جاری شدن خیلی محتاج دعا هستیم شوهرم داره اذیت میشه همش میگه من بچه دار نشم چی 😭😭 یاحسین ادرکنی..
اقای ادتعاش با تکتک پستات اشکام جاری شد چه شبی هم تاپیکت رودیدم شب شیرخواده امام حسین. میدونی من امسال با امام حسین وپسرش قهرم حتی غذاشون رو نمیخورم اخه 7ساله التماس میکنم ولی همش رد میشه ته دلم ی چراغی روشن شد فردا میرم دوباره به درگاهشون نمیدانم شاید مهجز6 ای بشه ومن هم تایید شوم خوشحال شدم باباشدی واز اینکه اینقدر حستان قشنگ بود مشعوف ان شاءالله پسرت نامدار باشد وخوش قدم وزیر سایه پدر ومادر
خدایااااا تنها امیدم تویی امیدم رو ناامید نکن خودت معجزه ات رو نشونم بده دوس دارم من هم مامان صدا بشم
انشاالله برای همه درست میشه ، قلبمون رو بسپاریم به درگاهشون ، تلاشمون رو هم بکنیم قطعا با پیشرفت علمی روز ،حتما میشه ، البته هزینه ها واقعا کمرشکنه که خداروشکر یک خبرهایی هست.
فقط مهمترین مطلب یک دکتر خوب است که قدم به قدم مراحل رو پیش بره و همینجور هردفعه یکچیزی ننویسه ، باید مثل یک کتاب ، از اول شروع کنه تا اخر .
خیلی دکترها هردفعه که میری پیشش میپره یکجای کتاب ، این دکترها فقط وقت رو از بین میبرن.
خیلی ناراحت شدم برای دو پست اخر ، چون واقعا میدونم چه قدر سخته ، ولی چه فایده که فقط میشه دعا کرد ،
خدایا ، راه های درست رو بزار جلوی پای همه ، 😢
اقا هستم