2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
مارال پستمو خوندی عزیزمممممممممممممم
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطمه ناز برا دفع لخته دکترا معمولا متیل ارگونوین میدن،دکتر دارو بهت نداده؟بعدشم هنوز زوده بزار یکم بگزره شاید کم کم دفع بشه
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
عکس کاربریم رو ببینین ،عاشق این عکسم خیلی با حال همو نگاه میکنن.دستای امیر علی توی این عکس حس یه حمایتگر و مرد بزرگ رو بهم داد و نگاه بهار یه حس خواهر خوب بودن.براهمین عاشق این عکسم.امیدوارم خداوند نصیب و قسمت همه کنه این قشنگیها رو.
باورم نمیشه ی مرد اینارو نوشته باشه با این همه جزییات خیلی خوبه اگه خانمتون متوجه بشه که با این جزیبات دوسشدارین خیلی خوشحال میشه میشه بگید خانمتونم قدرتونو میدونه یانه؟؟؟؟؟؟؟
یا امیرالمومنین علی علیه السلام
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...
ترمه پست ها : 415 عضویت:1395/7/1 1395/7/6 - 10:52 صبح باورم نمیشه ی مرد اینارو نوشته باشه با این همه جزییات خیلی خوبه اگه خانمتون متوجه بشه که با این جزیبات دوسشدارین خیلی خوشحال میشه میشه بگید خانمتونم قدرتونو میدونه یانه؟؟؟؟؟؟؟ ما مردها هم دلنازکیم.فقط باید ظاهرمون رو محکم نگهداریم که هر بشری نیاد وسط روزگارمون قدقد کنه
ترمه ، ممنون اره خانمم خیلی خوبه ، ولی سر این قضایا یک مدت خیلی عصبی بود. ، الان خداروشکر ، ولی منو تحویل نمیگیره همش با نی نی مشغوله ، ولی من کاملا درکش میکنم صد در صد . این متن رو هم دادم دیشب خوند ، خیلی گریه کرد ،
اقا هستم