2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
مامان شی دا چرا همین قرصو داده عزیزممممممممممممممم
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شدهرم کوچکترین سوپرایزو محبتی بهم میکن خیلی خوشحالم میکن انشالا همه احساس خوشبختی بکنن و واقعا خوشبختی هم خونشون باشه خدا انشالا دامن هنه ی بی بچه هرو هم سبز کن و بچه های ناز همه ی ماروهم واسمون حفظ کن
یا امیرالمومنین علی علیه السلام
ای جان فاطمه مبارک باشه بالاخره اومد یادته چقد ترس داشتی دکتر رفتی واسه لخته

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

من و تو مجردی کسی میدید باورش نمیشد الان اینقدر بچه دوست بشم ، اعصاب بچه نداشتم. الان نوزاد میبینم ،مخصوصا اون لب و انگشت های کوچکش دلم غنج میره
اقا هستم
آقای ارتعاش شاید قلبا یکی باشه ولی ظاهرا متفاوت شوهرمن دوستداره نن خیلی به پسرمون عشق بورزم میگه وقتی قربون صدقه ی پسرمون میرم انکار دارم قربون صدقه ی شوهرم میرم ولی یکی از فامیلامون حق نداره خیلی قربون صدقه ی نی نیش بره شوهرش حسودی میکن و زبونی بهش میگ منو یادت رفته برو بچسب به بچه
یا امیرالمومنین علی علیه السلام
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...
آره رفتم ......... مارال جون .... قرص داده ..هم واسه عفونت هم دفع ....... ببخشید اقای ارتعاش اینجا به مارال پست میزارم ............
شوهر منم عاشق بچس اون زمانایی که منتظر بودیم وقتی بچه بغل میکرد حسرت وتو چشماش میدیدم دلم براش میسوخت اخرشم بچم از خانوم رباب وشش ماهش گرفتم ارتعاش شک نکن کرم امام رضا بوده یعنی چندتا امپول کارساز تر از امام رضا بوده؟؟؟شک نکن امام رضا داده بهتون

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

منم وقتی نی نی لگد میزد میگفتم الهی قربون لگد زدنت برم شوهرمم میگفت منم نصف شب بهت یه لگد میزنم باید قربون صدقم بری