2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
از همه کسانی که این تاپیک رو میخونن عاجزانه تقاضا دارم برای سلامتی نی نی ما دعا کنید ، بدجور وابسته شدیم ، اگه اتفاق بدی بیفته واقعا توان در خودمون نمیبینم ، به حق شیرخوار رباب ،
اقا هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله مبارکش باشه واقعا امشب خیلی دلم گرفته تورو خدا واسه نرگس من دعا کنین چون واقعا دیگه از دکترا بریدم
 واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
آقای ارتعاش دقیقا کارهایی که اینجا انجام میدین خاطره و عکس و اینا تو نی نی وبلاگ انجام میدن...کلا سایتش مختص ساختن ولاگ برا بچه هاست برای ثبت خاطره ها و عکساشون...وقتی برید متوجه میشید ساختنشم کاری نداره یه گزینه داره ساختن وبلاگ...خودمم ایتکارو کردم متاسفانه ادامه ندادم ولی خیلیها الان بچشون بزرگه و هنوز مینویسن
بابای آقا هادی لطفا دیگه فکرای بد نکنید دور از جونش باشه مامان و باباش با1دنیا عشق منتظرشن چرا زبونم لال طوریش بشه فکرای بد رو دور کنید هر روز براش صدقه بذارید 1دعا هم تو مفاتیح برای حفظ جنین هست من خودم بعد هر نمازم میخوندم اگه پیدا نکردید بگید براتون بذارمش وسایل جدیدشم مبارک باشه روروئکش مثل مال پسر منه البته پسر من وسایلش سبزه
من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
انشاالله آقای ارتعاش پسرتون به سلامتی به دنیا میاد لطفا منفی بافی نکنین....انشاالله خدا همیشه حافظش باشه....وسایل گل پسرتونم مبارکه انشاالله.به سلامتی ازش استفاده کنه آقا هادی کوچولو.،تو این شبا از همگی التماس دعا دارم ....
خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻
خیلی خوشحال شدم برای شما.امیدوارم خدا به همه زن و شوهرایی که عاشق هم هستن و زندگی خوبی دارن بچه بده.و افرادی هم که قراره بخاطر بچه اسیر زندگی بشن عقیم باشن و هیچوقت بچه دار نشن
هیچ اندیشه ای زشت نیست، اندیشه ای که اجبار شود زشت میشود..
داشتیم میوه میخوردیم ، یکدفعه زلزله اومد ، به مامانی گفتم برو بیرون ، تو اون لحظه فقط داشتم به تو فک میکردم که مامانی بدو بدو داره از پله ها میره پایین یوقت مارو تنها نزاری بری‌ 😢 خداروشکر به راه پله رسیدیم قطع شد ، مواظب باش عزیزم ، ارزو به دل اخر نمیریم 😕 اینم زلزله نامردی که تو رو لرزوند http://8pic.ir/images/jenqwfk0zsgm00cnywwx.jpeg
اقا هستم
مامان فرشته کوچولو ایشاالله نرگس جون شفا میگیره براش صلوات فرستادم نا امید نشید با دل شکسته از امام رضا بخواه ضامنش بشه. آقای ارتعاش شما هم فکرای منفی نکنید انشاالله با سلامتی میاد بغل مامان و باباش. روزی 110 تومان پول برای رد مظالم بزارید کنار
خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤
سحرخانم اخه چون موضوعش درمورد نی نی مون بود زیاد به اولش نپرداختم ، بعد از موضوع marzi واقعا احساساتم تحریک شد و این تاپیک رو نوشتم ، از قبل فکر نکرده بودم ، ولی نظرتون درسته ، شاید یکبار اومدم موضوع اشنایی رو یک تاپیک جدا کردم
اقا هستم