2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
اخ اخ امسال سه تایی رفتیم مراسم عاشورا تاسوعا ، چقدر خوب بود ، بعد از چند سال رفتیم شهر مامان بزرگ بابابزرگ ، مامانی برای اقا حسین اشک میریخت ، اشکش رو میکشید رو صورتت ، تا تو هم حسینی بشی ، میدونم تو هم داشتی سینه میزدی ، یا حسین
اقا هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای ارتعاش اولا تبریک میگم بخاطر عشقی که به خانومتون دارید.دوما به خاطر بارداری خانومتون و امدن نی نی تبریک دومو میگم.فقط یک خواهش میدونم خیلیییییی خوشحالید ولی خواهشا عکس سونو تونو حایی نزارید و همه جا قصتون رو نگید شاید دلشکسته ای باشه آهی بکشه.بزارید انشاالله نی نی صحیح و سالم بیاد تو بغلتون .ممکنه خدای نکرده چشم بخورید.والا ادم تو این دورو زمونه از چشمای خودشم باید بترسه.خیلی هوای خانومتونو داشته باشید.
خدایا مددی...
گودفادر

یک مرد زندگی خوب ، مردیه که هرجا بتونه متناسب با شرایط همونجا رفتار کنه ، شما اگه حرف زدن من تو محل کارم رو ببینی کاملا فرق میکنه، عضویت و تاپیک من در اینجا یک هدفش اینه که اون حس لطیف درون از بین نره ، اگه مردی برای فرزندانش هم مثه محیط بیرون رفتار کنه نتیجش میشه خیلی از مشکلات دوربرمون ، بهرحال ممنون که سرزدی

....

ممنون‌از نظرات همه دوستان ، با دقت میخونم
اقا هستم