2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
هادی جان دیروز رفتیم یک دراور مخصوص تو گرفتیم وسایلات رو چیدیم توش ، توقع سرویس نداشته باش باباجون که نه جا داریم نه پول ، من که زیاد سر در نیاوردم خاله هات برات چی خریدن ، اسماشونو بلد نیستم ، فقط عاشق لثه گیرت شدم ، بده منم یک گاز بزنم بهش 😅
کلی لباس و سرهمی و پتو و شیشه و شیشه شور ۲۵ تکه و ... خریدن
کالسکه و کریر و... نخریدن ، مامانی میگه بچه رو تو کالسکه نمیزارم ، ولی بالاخره راضیش میکنم ، میگم لااقل یک اغوشی بگیر من بغلش کنم میگه نه ، گهواره هم نخریدیم ، خالت یک نوش رو داره میده ما ، چقدر پتوت نرمه ، و البته گرون ، نیم وجب قدته وسایلات از من گرونتره پدر سوخته
انشاالله بقیه وسایلا هم چند مدت دیگه میخریم
اقا هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقای ارتعاش به همسرتون بفرمائید که کالسکه بسیار مهمه.ولی کریر و...نمیخواد استفاده میکنن ولی نه همه و نه خیلی.من همسرم رو مامانشون صدا میکنم و بچه ها رو بهار خانم و علی آقا.خیلی با حاله امیر علی وقتی صداش میکنی و یادش میره بگه بله میگه:چیشده؟خدا این خوشی ها رو به همه عطا کنه
عاشق اینم تو یک جمع ، به خانمم بگم هادی اقا داره گریه میکنه ، یا مثلا هادی اقا کجاست؟ فانتزی برام.
یک فانتزی دیگم اینه که دختر کوچولوم موهاش رو دم اسبی ببندم ، بعد سانروف ماشین رو باز کنم ، رو صندلی بایسته و سرش رو از سانروف بیاره بیرون و موهاش باد بخوره ، فقط این فانتزیم دوتا مشکل داره ، اولا ماشینم سانروف نداره 😞 دوما دختر ندارم 😵
اقا هستم
مبارکش باشه پتوش خیلی گوگوریه 😁
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
ان شاءالله ماشین سانروف دارم میخرید خدا به مردی که با زن و بچه اش مهربون باشه برکت میده وسایل گل پسری هم مبارک به سلامتی استفاده کنه نامدار باشه زیر سایه شما و مامان گلش
من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اینم قسمتی از خریدای امشب ، لباس و یک سری پارچه های ملافه ای و‌ ضد اب و... هم بود که زیاد سر در نمی اورم ، اونا فعلا در دسترس نیست چون خونه خواهرزنم موند ، این عکس ها رم تند تند گرفتم
سرویس پلاستیک a>
اینم همینجوری خریدم
اقا هستم
چند روز دیگه عکسا رو‌پاک میکنم. سختترین قسمت درمان ناباروری اینه که هیچکی از موضوع خبر نداره ، این سختی رو دوبرابر میکنه ، چون هیچکی همراهت نیست ، از قضیه ماهم مطلقا کسی خبر نداره ، عکسا رو برمیدارم شناسایی نشیم 😒
اقا هستم