2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله گلم واست صلوات میفرستم

من چی برای منم خاستگار بیار

بیا دیگه حوصله دوری ندارم...این من بی تو دیگه زوری ندارم...با اینکه میدونی خودت حق با کیه..بیا بگو از دل تو چجوری درارم ؟ میلرزه دلم به تو فک که میکنم... این خاطره هات منو ول نمیکنن...کاش هر جا که رفتیم عکس نداشتیم...که الان آینه ی دق نمیشدن... نخندیدم دیگه از ته دلم من.... حتی بعد تو یه بار...هر جا که پشتت خالی شد از همه... روشونم غمتو بزار..ببین چی ساختم از خودم... من زخمی حرفای مردمم..تو که خوب یادته منو..من،،بد نبودم بد شدم...بدتر از اینم بشم حق دارم! تو چی میدونی دربارم...بعد تو همه ی کوچه ها مُردن ..این خیابونا غم دارن

عزیزم دعای معراج بخون و کنار خودت نگه دار

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
این شب قدر همتونو دعا کردمباور کن امسال همتون میرید خونه بخت از تهههه دلم دعاتون کردم

برامنم دعا کن عزیزم.. زهرا هستم 😘❤️🙏💐انشالله عاقبت بخیر بشی گلم 💐💐💐

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
برامنم دعا کن عزیزم.. زهرا هستم 😘❤️🙏💐انشالله عاقبت بخیر بشی گلم 💐💐💐

برا همتون دعا کردم

گفتم همه نی نی سایتیایی که می‌خوان عروس بشن

همه اونایی که نی نی می‌خوان

همه اونایی که بچه هاشون مریضه

همه اونایی که دعوا دارن

همتون رو گفتم از تهههه دل

ان شاالله همتون مطمئنم امسال عروس میشید,

مطمئنمااا🤗🤗

دعا در حق دیگری مستجابه

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
بخدا پیشم بودی صدتا بوست میکردم 😂😘😘😘😘😘😘😘😄😍😍😍 واسه تو نذر صلوات کنم خوبه  ؟انشاالل ...

منم شوهر میخوام ۲۰ سالم شده مجردم هنوز  داداشی چیزی نداری مجرد؟  

بیا دیگه حوصله دوری ندارم...این من بی تو دیگه زوری ندارم...با اینکه میدونی خودت حق با کیه..بیا بگو از دل تو چجوری درارم ؟ میلرزه دلم به تو فک که میکنم... این خاطره هات منو ول نمیکنن...کاش هر جا که رفتیم عکس نداشتیم...که الان آینه ی دق نمیشدن... نخندیدم دیگه از ته دلم من.... حتی بعد تو یه بار...هر جا که پشتت خالی شد از همه... روشونم غمتو بزار..ببین چی ساختم از خودم... من زخمی حرفای مردمم..تو که خوب یادته منو..من،،بد نبودم بد شدم...بدتر از اینم بشم حق دارم! تو چی میدونی دربارم...بعد تو همه ی کوچه ها مُردن ..این خیابونا غم دارن