2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید بگید ببینم باردارم یا نه عکس بیبی چکم رو میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 41 پست
مبارک عزیزمممممم خیلی خوشحالم برات دعا کن این لحضه برام خونمونو عوض کنیم

فدات بشم، انشاالله به حاجت دلت برسی و اون چیزی که میخوای برات اتفاق بیفته🥰

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام مامانی  بچت داره بهت لبخند میزنه

قربونت برم عزیزم😃🥰

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اسی برای منم خیلی خیلی دعا کن مامان بشم

انشاالله همین زودیا خوشحال میشی عزیزم، منم اصلا امیدی نداشتم خدا خیلی بزرگه 🥰😍

وایییی باورم نمیشه بعد از ۳ سال باردار شدم اصلا انتظارشو نداشتم 😍😍😍😍

عزیزم چه حسی انشالله نی نی رو سلامت بغلت بگیری‌....والا منم برای دومی یکسال ونیم اقدامم تا الان قسمتم نشده خیلی ناراحتم و نا امید البته خب همسرم صعیفه آزمایشش‌....شما ماه اخر باردار شدی میشه بگم چکارا کردی‌.....شما هم نا امید بودی 🥺من سنم هم بالاس دخترمم خبلی ناراحته که چرا تنهاس.منم غصه میخورم خیلی..میشه خواهش کنم دعام کنی الان شما دو نفسه هستی دعات گیرا

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
عزیزم چه حسی انشالله نی نی رو سلامت بغلت بگیری‌....والا منم برای دومی یکسال ونیم اقدامم تا الان قسمت ...

مرسی عزیزم انشاالله به زودی شما هم باردار بشی گلم. من اصلا دکتر نرفتم یا اصلا دارو مصرف نکردم همینجوری روال عادی اقدام رو داشتیم خودم هم ۲۸ سالمه عزیزم سنم زیاد پایین نیست فقط شوهرم قبلا عمل واریکوسل انجام داده بود دکتر گفته بود بعد از ۶ ماه بیا برات دارو تجویز کنم برای باروری که همسرم نرفت دنبال کاراش احتمال میدم بخاطر اون دیر باردار شدم

مرسی عزیزم انشاالله به زودی شما هم باردار بشی گلم. من اصلا دکتر نرفتم یا اصلا دارو مصرف نکردم همینجو ...

ممنونم عزیزم‌من ۳۷ سالم....چکاپا خودم انجام خودم خداروشکر مشکل نیس....فقط اسپرم ضعیفه...منم فقط تمام امیدم به خداست دیگه...بعد این همه مدت

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ممنونم عزیزم‌من ۳۷ سالم....چکاپا خودم انجام خودم خداروشکر مشکل نیس....فقط اسپرم ضعیفه...منم فقط تمام ...

چیزای گرمی بده به همسرت بخوره، تو گوگل جست و جو کن خیلی مواد و خوراکی هست برای تقویت اسپرم انشاالله نتیجه میگیری. امیدت به خدا باشه منم تو اوج ناامیدی باردار شدم اصلا فکرنمیکردم باردار باشم چون واریکوسل همسرم دوباره اود کرده بود

مبارک باشه گلم منم دعا کن سه ساله منتظرم 

مرسی خانوم گل، انشاالله همین زودیا خوشحال بشی🥰