2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا از ۳ ماهگی

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

😍😍 یادش بخیر دوسال پیش منم این سوال رو می‌پرسیدم 

بنظرم باهاش همراه شو تو هم خوابتو تغییر بده ک اذیت نشی

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
اون کارم کردم بد ترشدبیشتربیدار موند😔

ایبابا خدا صبر بده سخته پسراول من تا چهارماهگی شبا ساعت یکدوشب میخابید سه و نیم چهارپامیشد کلافه میشدم اما دومی ازاول خیلی خوب خابید.فک‌کنم چون نمیذاشتم غروبابخابه

😍😍 یادش بخیر دوسال پیش منم این سوال رو می‌پرسیدم  بنظرم باهاش همراه شو تو هم خوابتو تغییر بد ...

من تقریبا خابموتغییر دادم خب بازم مثل خواب شب نمیشه روزا بایدناهاردرست کنم کارای خونه هست نمیشه

من تقریبا خابموتغییر دادم خب بازم مثل خواب شب نمیشه روزا بایدناهاردرست کنم کارای خونه هست نمیشه

خب معلومه 

ولی بهتر از کم خوابیه 

الان ناهار درست کن 

یا سعی کن غذای ک سریع درست میشه درست کنی ک دو سرعته درست بشه 

من. اکثرا اش میذاشتم 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
خب معلومه  ولی بهتر از کم خوابیه  الان ناهار درست کن  یا سعی کن غذای ک سریع درست م ...

نظافت کم کم 

الان باید درک کنن شب بیداری