2777
2789

میخوام انقدر قوی بشم نتونه دیگه ظلم کنه بهم امروز سر یه حرف الکی که خوهرش مقصرش بود سرم داد زد من دستم گذاشتم رو قران و گفتم کار من نبوده با اینکه میدونست دارم راست میگم ولی باز جلو خواهرش بهم گفت خفه شو میبرمت خونه بابات خواهرش هم به من پوزخند زد بدجوری خورد شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تعلیق‌ش کن🥴

عاقبت دوستی با نی نی یار😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

سر هرچیزی ک دست نمیزارن رو قرآن

از این به بعد سر هر موضوعی بگو تقصیر من نبوده اگه باور نکرد بگو دیگه مهم نیست چی فکر میکنی وقتی برات مهم نیست دیگه لوزومی نمیبینم بخام التماس کنم ک باور کنی

۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻               خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
زورگویی نبود بی ادبی بود با مستقل شدن شما ذاتش عوض نخواهد شد 

من ذات اون رو نمیخوام عوض کنم میخوام به جای برسم که بهش احتیاجی نداشته باشم که اگ اذیتم کرد راحت از زندگیم بندازمش بیرون

سر هرچیزی ک دست نمیزارن رو قرآن از این به بعد سر هر موضوعی بگو تقصیر من نبوده اگه باور نکرد بگو دیگ ...

دست گذاشتم ک خوهرش ببین گفتم به این قران قسم من این کارو نکردم ولی  این قران نابود کنه کسی رو که حرف دهنم گذاشته منظور خواهرش بود 

دست گذاشتم ک خوهرش ببین گفتم به این قران قسم من این کارو نکردم ولی  این قران نابود کنه کسی رو ک ...

کسی ک ذات درستی نداره اینچیزا رو هر کاریش کنی نمیفهمه

۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻               خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….