میخوام انقدر قوی بشم نتونه دیگه ظلم کنه بهم امروز سر یه حرف الکی که خوهرش مقصرش بود سرم داد زد من دستم گذاشتم رو قران و گفتم کار من نبوده با اینکه میدونست دارم راست میگم ولی باز جلو خواهرش بهم گفت خفه شو میبرمت خونه بابات خواهرش هم به من پوزخند زد بدجوری خورد شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
از این به بعد سر هر موضوعی بگو تقصیر من نبوده اگه باور نکرد بگو دیگه مهم نیست چی فکر میکنی وقتی برات مهم نیست دیگه لوزومی نمیبینم بخام التماس کنم ک باور کنی
۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
دست گذاشتم ک خوهرش ببین گفتم به این قران قسم من این کارو نکردم ولی این قران نابود کنه کسی رو ک ...
کسی ک ذات درستی نداره اینچیزا رو هر کاریش کنی نمیفهمه
۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….