مگر اینکه بیاد خواستگاریت و اونموقع تا چند ماه باهم صحبت کنید
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁
شما وقتی با یکی اشنا میشی فقط ظاهرشو دیدی با اخلاقاش و خانوادش ... اشنا نیستی پس نمیشه گفت با هر کی دوست شدی باهاش موندگار میشه رابطتت اصلا ی جا میبینی خودت خوشت نیومد کات کردی
من رابطم اکثرا ی هفته دو هفته ای بودع ک اصلا اسمشونو رابطه نمیزارم چون فقط برا شناخت بودع خوشم نیومده سریع تموم کردم
هر چی باشه بهتر از ازدواج سنتیه خیلیا رو میشناسم همین مدلی که شما میگید ازدواج کردن و بعد بیست سال ...
عزیزم اگ دقت کنی گفتم بیاد خواستگاری و برای آشنایی چند ماه صحبت کنی اگ خوب بود که هیچی اگ خوب نبود کات کنی
من مخالف ازدواج سنتی ام
چون باعث میشه شناخت کافی از طرف مقابل نداشته باشی
و اینکه رل زدن و دوس پسر داشتن فقط برای سرگرمیه
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁