2777
2789
عنوان

کنکور -فرهنگیان

185 بازدید | 26 پست

دوستان کمک کنید من صفر صفرم 🥺

و کمتر از دوماه مونده ب کنکور ،اگه فقط پایه دهم و دوازدهم بخونم بنظرتون فرهنگیان قبول میشم؟ و اینم بگم فرزند جانباز ۵درصد هستم چقدر تاثیر داره؟

کسی تجربه ای داره،

رشتمم انسانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

من تجربه دارم ولی تاثیر جانبازی پدرتو نمیدونم 

روان شناسی و اقتصاد رو بخون اول و تستاشو بزن 

عربی و ریاضی هم همینطور 

ادبیات هک تست فنون و قرابت بزن 

دینی هم آیات 

دیگه باید فشرده بخونیااا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

سلام  من تجربه دارم ولی تاثیر جانبازی پدرتو نمیدونم  روان شناسی و اقتصاد رو بخون اول و ت ...

شما انسانی بودین؟ مصاحبه خیلی سخته؟ از مصاحبه خیلی میترسم😔

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
شما انسانی بودین؟ مصاحبه خیلی سخته؟ از مصاحبه خیلی میترسم😔

شما کنکورو قبول شو 

مصاحبه سخت نیس

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

شما کنکورو قبول شو  مصاحبه سخت نیس

تحقیقش چی؟ اینکه میگن از مسجدو.. میپرسن اخه من مسجد نمیرم ب طبع کسی ام نمیشناستم

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
اقتصاد مسئله هاش ک خیلی سخته وقتم کمه

سخت نیس چند تا تست بزنی راه میفتی خیلی مهمه 

باید بری سراغ درسایی که بقیه نمی خونن و نمیزنن

تحقیقش چی؟ اینکه میگن از مسجدو.. میپرسن اخه من مسجد نمیرم ب طبع کسی ام نمیشناستم

نه مسجد نمیرن اصلا توجه نکن به این حرفا 

از همسایه میپرسن یامدرسه

شما الان فقط تمرکزت رو کنکور باشه و لا غیر 

پوششت هم خوب با‌شه بیرون میری درست لباس بپوش