2777
2789

خانما من ماه آخر بارداریمه که تو تاپیک قبلی توضیح دادم طبق سنو آخرین مهلت 12اردیبهشت بود که رفتم معاینه شدم گفتن دوسانت رحمت بازشده وتا چهاردهم وقت داری. قبلش منو عین ماه درد درد می‌گرفت وطبق گفته های نی نی سایت گفتن ببخشید نزدیکی تاثیرداره که چند وقت پیش انجام دادم تا 3الی 4ساعت بعدش قسمت رحم درد می‌گرفت وول می‌کرد باز امروز نزدیکی انجام دادم و الان باز مثل قبل دردام هست اما میترسم باز بعده دوسه ساعت تموم شه چیکارکنم دردام شدید شه من الان امروز 41هفتم تموم میشه وامشب میخوام برم بیمارستان. کسی هس بگه چیکار کنم هم دهانه رحمم باز شه هم دردام شدید شه وزایمان کنم. همه استرسم اینه بچه دورازجون مدفوع کنه وخطر داشته باشه

تقریبا این دردای انقباضی رحم ده دوازده روز هست که منو میگیره اما خبری از ایمان نیس. وشب یازدهم اردیبهشت رفتم بیمارستان گفتن نوار قلب خوبه و هانه رحمم تو این چند روز دوسانت باز شده. توروخدا کاگه راه حلی دارین بگید دیگه خسته شدم😭

کسی هس تجربه داشته باشه یا ماما ویا دکتر باشه اینجا؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما امشب برو بیمارستان 

آره میرم اما میخوام تا موقعی که میرم دردام بیشتر شده باشن و هانه رحمم بیشتر باز شده باشه که تو بیمارستان اذیت نشم... آخه متاسفانه بیمارستان شهرما پرسنلش کمی بداخلاقن واین استرسمو بیشتر میکنه

آره میرم اما میخوام تا موقعی که میرم دردام بیشتر شده باشن و هانه رحمم بیشتر باز شده باشه که تو بیمار ...

عزیزم همینجا سرچ کنی تاپیک ها میاد من بلد نیستم 

استرس نداشته باش امشب میخوای مامان بشی به سلامتی 

عزیزم همینجا سرچ کنی تاپیک ها میاد من بلد نیستم  استرس نداشته باش امشب میخوای مامان بشی به سلا ...

قربونت برم عزیزم هرچی سرچ میکنم چیز زیادی بدست نمیارم.. میشه لطفا کاری کنی افراد بیشتری تاپیکمو ببینن من بلد نیستم چکارکنم

نه برو عزیزم  اگر گفتند وقت داری  برگرد خونه  اول از سلامت ش مطمین شو  بداخل ...

امشب میرم حتما اما دلم میخواد تا اون موقع توخونه در امو بکشم و دهانه رحمم باز شه.. من زایمان اول طبیعی بود اصلا اینجور نبودم نمیدونم چکارکنم

تقریبا این دردای انقباضی رحم ده دوازده روز هست که منو میگیره اما خبری از ایمان نیس. وشب یازدهم اردیب ...

منم ۴۱هفتم پر شده بود اصلا باز نشده بودم ماما همرام گفت شب روغن کرچک بخور صبح بیا واس زایمان..ک صبحش زایمان کردم

میشه انلاین شاپ کودکمو فالو کنی حمایت شم؟Nikan.kids_shop