2777
2789

سلام عزیزان

من بعد یک سقط که چهار سال ازش میگذره و بعد هشت ماه اقدام باردار شدم و اللن تو هفته پنجمم،خیلی استرس دارم استرس سقط و اینکه اصلا حالت تهوع ندارم سینه هام متورم شده بود و کمی باد کرده بودم و کمی زیر دلم درد میکنه اما همه این علايم یهو از بین رفتن نگرانم که باز سقط نشده باشه

سقط قبلی ام هفته نهم بوده

🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چند سااااال؟؟؟!!! عزیزم من ۳ ماه بعد سقط باردار شدم ترس واسه چی اخه خود ترس و استرس ک خیلی ضرر ...

۴سال عزیزم،همه اش از بارداری میترسیدم،یک دکتر خونسردی هم داشتم که‌ روزی که میخواستم سقط کنم خیلی شاد میخندید میگفت عزیزم هنوز چیزی نبوده،انگار ادم احساس نداره،نتونستم خودمو جمع و جور کنم،سنم هم رفت بالا

🥰
۴سال عزیزم،همه اش از بارداری میترسیدم،یک دکتر خونسردی هم داشتم که‌ روزی که میخواستم سقط کنم خیلی شاد ...

عزیزم متوجه شدم ک بعد ۴ سال 

تعجب من از این بود ک بعد این همه سال چرا هنوز ترس تو وجودته قربونت برم

بسپار به خدا

من تو ۱۱ هفتگی سقط کردم هزار بار مردم و زنده شدم از جسم و روحم ضربه دیدم

ولی الان باید خونسرد باشم

عزیزم تبریک میگم بارداریت ان شالله اینبار سالم بغلت میاد

فقط لطفا لطفاااا استرس ب خودت نده فکرای منفی نکن

عزیزم متوجه شدم ک بعد ۴ سال  تعجب من از این بود ک بعد این همه سال چرا هنوز ترس تو وجودته قربون ...

عزیزم برا سقطت خیلی متاسفم

پس کاملا هم دردیم

انشالله این بارداریم به ثمر بشینه.شما بعدش باردارشدی؟

🥰
عزیزم برا سقطت خیلی متاسفم پس کاملا هم دردیم انشالله این بارداریم به ثمر بشینه.شما بعدش باردارشدی؟

عزیزم من بلافاصله بعد سقط اقدام کردم ولی ۳ ماه نگرفت 

ماه چهارم با داروگیاهی باردار شدم

بله عزیزم کاملا درکت میکنم 

خیالت راحت اینبار نینیت سالم میاد بغلت شرطش فقط و فقط استراحت و نداشتن استرس

عزیزم من بلافاصله بعد سقط اقدام کردم ولی ۳ ماه نگرفت  ماه چهارم با داروگیاهی باردار شدم بله ع ...

شوهرم ناخواسته خيلي حرصم ميده هميشه تو گريه و استرسم امروزم يك دعواي اساسي كردم به خودم اومدم ديدم دارم ميزنم تو سرم بس كه عصبي ام كرده بود هق هق گريه ميكردم،خيلي ميترسم ،با اين شرايط 

🥰
شوهرم ناخواسته خيلي حرصم ميده هميشه تو گريه و استرسم امروزم يك دعواي اساسي كردم به خودم اومدم ديدم د ...

با همسرت حرف بزن عزیزم این دوران خیلی بحرانیه و حساس

باید بیشتر درکت کنه 

حتی ناراحتی هات رو جنینت تاثیر میذاره و خدای نکرده بزرگتر ک شد دچار مشکلات روحی عصبی میشه