2777
2789
عنوان

خانما من هر ماه با شوهرم دعوام میشه

453 بازدید | 19 پست

سلام خانما خوبید 

ممنونم از همراهیتون خیلی کمکم کردید (همین اول بگم یکی از تاپیکا مال خواهر شوهرمه اونی که مربوط به سقط شدن بچه هست چون خودش حساب نداشت و حالش بد بود دیگه من نوشتم براش) خوب دوستان یه سوال داشتم ... حقیقتش هر ماه تغریبا نزدیک ماهانه من میشه من خیلی عصبی میشم ... دست خودمم نیست سر هر چیز کوچیکی واکنش نشون میدم و دعوامون میشه بعد پشیمون میشم واقعا دست خودم نیست یعنی نزدیک ماهانه که میشم به خودم میگم این ماه خودتو‌دیگه کنترل کن شوهرم بیچاره سعی می‌کنه درک کنه ولی من خوب وقتی بحثی پیش بیاد تا آخرش کش میدم و مجبور میشه به حرف زدن و بحثمون به دلخوری می‌کشه ... 

مثلا این سری من هنوز خونه پدرم هستم ۲ ماه دیگه عروسی میکنم و میرم سر خونه خودم .. خوب این سری مادرم رفت شهرستان به منم خیلی گفت بیا من نرفتم آخه شوهرم گفت من تنها میشم تعطیلاتو چیکار کنم پدرمم‌ خونه موند دیگه گفتم باشه تا رسید به دیشب و دقیقا نزدیک ماهانه من هست یهو گفت که میخواد چهارشنبه یا پنجشنبه بره برای جنس آوردن با اتوبوس تنها و منم خوب پدرم معمولا با دوستاشون هستن و بیرون از خونه هست شبا فقط برای خواب میان حقم دارن آخه من زیاد آدم پر حرفی نیستم حوصله ایشونم سر می‌ره و همسرم میاد پیش من وقتی گفت میخواد بره خیلی بهم برخورد خیلی ناراحت شدم چون منو نذاشت برم با مادرم و منم مجبور میشم این ۲ روز رو تنها بمونم من فقط به خاطر ایشون موندم تهران وگرنه تو روستامون عید فطر یه مراسم خیلی باشکوه برگزار میشه هر سال خیلی دلم گرفت به شدت گریه کردم نتونستم خودمو کنترل کنم و امروزم پیام دادم از ناراحتیم گفتم که چرا باید خودتو آنقدر غرق کار کنی(خودش تو شرکت کار می‌کنه یه بوتیکم تازگیا راه انداخته) من فقط پول نمی‌خوام که به عشقم نیار دارم و این شد که دیگه میگه من دیگه نمیرم سر بوتیکم با یه حقوق بخور نمیر بمون پس من فقط داشتم برای زندگی تلاش میکردم ... خوب چیکار کنم به خدا تنهایی خیلی اذیت میشم نه خیابون میتونم برم نه دوستی برام گذاشته همسرم خیلی تنهام دیگه اونم می‌رفت مادرمم نبود پدرمم‌ که بیرون همین دو روزه برای آدم عذاب اوره ...

خوب اولین سوالم اینکه آیا شمام اینجوری میشید یا مشکل از منه؟

دوم اینکه چه راهی پیشنهاد میدید برای آروم تر شدنم تو این موقعیت آخه واقعا دست خودم نیست نمی‌خوام دعوامون بشه آرامش واقعا می‌خوام ؟

سومیش هم راجب همین ماجرای جدید من خیلی احساس گناه و ناراحتی میکنم احساس میکنم خیلی ناراحتش کردم آخه خرج عروسی ام هست من خودم راضی شدم یه عروسی خیلی ساده بگیرم چون پدر مادرش پشتش نیستن و خوب تنهایی فقط ماهی ۶‌تومن داره قسط میده و الان سر کار من میگه نمی‌خواد کار بوتیکو ادامه بده در نتیجه خیلی تحت فشار بیشتری میریم خواستم ببینم کاری میشه کرد که راضیش کنم بره چون واقعا احساس ناراحتی دارم که دلشون شکستم؟😭

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
بگو بره خودتو یجور سرگرم کن

گفتم بره حتی گریه ام کردم که پشیمون شدم برو ولی گفت برای کی برم کسی که قدر نمیدونه 😭 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم بره حتی گریه ام کردم که پشیمون شدم برو ولی گفت برای کی برم کسی که قدر نمیدونه 😭 

ناراحت شده دیگ

اتفاقا باید خوشحال باشی غیرت داره داره تلاش میکنه راحت زندگی کنی

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

میره نترس شوهر منم از وقتی شغل دوم زد افتضااااح شد زندگیمون گل بود به سبزه نیز آراسته شد الانم دارم طلاق میگیرم مردی که یه لیوان آب میخواستم دسش بدم اول ده بار دستم و میبوسید بعد آب و میگرفت

من‌که نخوندمشون حوصله ام نکشید ولی این تیکه اش که نوشته پر حرف نیستم اومد جلو چشمم  اسی الهی ک ...

بزا خلاصه بگم بت

این خانم قرار بوده بره روستا جشنِ عید فطر با مادرشون ولی همسرش گفته نرو من تنها میمونم

بعد نرفته ، بعد همسرشون میخاسته بره جنس بیاره برای بوتیکشون ک به ایشون بر میخوره و ناراحت میشه و با همسرش بحث میکنه و همسرش الان ناراحته 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
من‌که نخوندمشون حوصله ام نکشید ولی این تیکه اش که نوشته پر حرف نیستم اومد جلو چشمم  اسی الهی ک ...

نه میدونی آدم درونگرایی هستم ... من تو ظاهر بشینی کنارم حرف نمی‌زنم ... ولی خوب پیام دادن و اینا چون طرف رو به روم نیست دلمم گرفته معمولا راحت میتونم حرفای دلمو بگم 

بازم مرسی عزیزم لطف کردی 😍

میره نترس شوهر منم از وقتی شغل دوم زد افتضااااح شد زندگیمون گل بود به سبزه نیز آراسته شد الانم دارم ...

چرااااا؟

پولدار شده بد شده؟

بزا خلاصه بگم بت این خانم قرار بوده بره روستا جشنِ عید فطر با مادرشون ولی همسرش گفته نرو من تنها می ...

چه خلاصه تمیزی ایول😂 البته اینا نزدیک ماهانه ام اتفاق میوفته خواستم ببینم تنهام یا اینجوری نیست بقیه ام که عصبی شن و بحثشون بشه نزدیک ماهانه 🤦

تو تاپیک مو اگه ببینی هست تو پست و کامنت ها کامل گفتم آره پولدار شد یه آدم دیگه شد 

ای وای عزیزم ای خدا همچین آدمایی رو که تا به پول میرسن اونی که کنارش بود و ولش میکنن نابود کنه