mozhgan13 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 191 عنوان کیاتوزایمان سزارینشون چسبندگی رحم گرفتن بازباردارشدن بعدش 387 بازدید | 6 پست سلام من ۲۴سالمه ۳بارزایمان سزارین کردم ازاولین زایمانم یه دختر۶ساله دارم بعدزایمان اولم بعد۳سال ناخواسته باردارشدم که توی ۸ماهگی زایمان کردم بچم فوت شدبچه دومم دخربودبعدیک سال که اززایمانم گذشت تصمیم گرفتیم بازبارداربشم بارداری سومم بچم پسربودکه بخاطریه حادثه بچه توشکمم فوت کرددکترامجبورشدن بچرودربیارن که متوجه شدن چسبندگی رحم گرفتم زایمان سومم سخت بودتاعملم کردن چسبندگیرورفع کردن طول کشیدالان ۲ساله اززایمان سومم میگذره همسرم فوق العاده بچه دوست داره میخوام وقتی ۵/۶سال اززایمان سومم گذشت بازاقدام به بارداری کنم ولی میترسم بارداربشم بنظرتون بعدچندسال بخوام تحت نظردکترباشم واقدام به بارداری کنم ایامشکلی برای من وبچم پیش نمیادبازدوباره احتمال داره چسبندگی بگیرم توروخداکمکم کنیدخیلی حالم ازنظرروحی خرابه ممنونم ازتون😍😍 1401/02/13 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهابباران عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 828 من تو بیمارستان دیدم.چسبندگی رو نمیدونم اما خانومه بار۵بود سزارین میکرد.
mozhgan13 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 191 من تو بیمارستان دیدم.چسبندگی رو نمیدونم اما خانومه بار۵بود سزارین میکرد. یعنی تا۵بارسزارین کرده مگه میشه