yeganeh891 مدیر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 عنوان قبول دارید سایت خیلی مضخرف شده | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 19 پست قبلنا آدم میومد خیلی چیزای کمک کننده بود آدم هرچی هم میپرسید کاربرا انقد اطلاعات خوبی میدادن آدم استفاده میکرد الان همش چرت و پرت و خاله زنک بازی دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی 1401/02/13 | 12:55 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elham_67 عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 2223 اره موافقم سایت پر بچه شدهو کاراگاه بازی 🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده .... / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
alexandra_daddario عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 1067 خب وقتی تاپیک مفید بزنی کسی نمیادولی اگه اسکرین شات چت با جاری یا خواهرشوهر باشه همه میریزن😂قبول کنیم ملت دنبال حاشیه ان ❤تا نشوی مست خدا،غم نشو از تو جدا❤
yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 آره بخدا الان فقط شده خوارشوهری و مادر شوهری و خیانت فقط خانما تو این سه مورد شرکت میک ... دقیقا یادمه قبلنا مثلا یکی درمورد ریزش موهاش میپرسید خیلی کمکش میکردن ولی الان حتی نگام نمیکنن فقط همین چیزای کع گفتی دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
saminjan عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1885 آفرین که رفتی یه کوزت بازی هم تو کاربری من درآوردی اما من پشت کنکورم یک دوما عضو نبودم ... نیازی نیست برم تو کاربری نگاه کنم همین نوار زرد رنگه اگر سوادت میرسه روش تاریخ عضویتت رو زده سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 نیازی نیست برم تو کاربری نگاه کنم همین نوار زرد رنگه اگر سوادت میرسه روش تاریخ عضویتت رو زده باسواد جانان قوربان دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی