2777
2789

خیلی مهم بود برای من

اما همسرم خیلی حساس بود نزاشت،بجاش کلیپ آماده شدن گرفتیم وعکس های اسپرت

اما خب خوشبختی مهم تره💔

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

چرته بنظرم خرج اضافس داشتم پشیمونم دوستامم داشتن پشیمونن کلی خرج اضافه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهم بود برای من اما همسرم خیلی حساس بود نزاشت،بجاش کلیپ آماده شدن گرفتیم وعکس های اسپرت اما خ ...

راسش منم دوست داشتم ولی هزینه ها خیلی سنگینه تقصیری ندارن

پس موافقین ک اضافست🥰

صددرصد تجربش دارم ک میگم 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
چند سال پیش ازدواج کردین

یکسال پیش

هزینش چقدر بود

بستگی ب جایی ک میری داره مثلا واس دوستم کلا پونزده شده واس منم با ارایشگاه و لباس اینا هشت

راسش منم دوست داشتم ولی هزینه ها خیلی سنگینه تقصیری ندارن

ببین کلیپ من توخود باغ بود،باغ وعمارتمون قشنگ بود توهمون مدل حیاطش،من میگم حیاط😅اونجا گفتن قدم بزنید،بدویید،و...یه استخرداشت روهم آب میریختیم و...🤣ازاین مسخره بازیا کلی گفت انجام دادیم،داخلم پیانوبود وازاین عمارت های شیک که وسطش پله میخوره میره بالا بود خلاصه اونجاها بهمون میگفت چکاراکنیم،یاموقع ای که اومد دنبالم خودفیلم برداراومد توآرایشگاه گفت طلاهاتو دربیار بروجلوی آیینه یکی یکی بهت میگم چکارکنی،توراه باغ تالارکه بودیم ازتوماشین‌کلی فیلم‌گرفت

کلی مسخره بازی موقع عکس ازمون میگرفتن که انجام دادیم رویکی دیگه ازمون فیلم گرفته بود،عین آنچه گذشت همرو جمع کرده بود تویه کلیپ باچندتا آهنگ موردعلاقم روش گذاشته بود اومدن پخش کردن،همین😅

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
بستگی ب جایی ک میری داره مثلا واس دوستم کلا پونزده شده واس منم با ارایشگاه و لباس اینا هشت

اها با چیزایی ک گفتین منظورتونه . هزینه ی گروه عکاسی ک باهاتون بود فقط فک کنم چار تومن اینا درسته؟؟

ببین کلیپ من توخود باغ بود،باغ وعمارتمون قشنگ بود توهمون مدل حیاطش،من میگم حیاط😅اونجا گفتن قدم بزنی ...

متوجه هستم عزیزم .چقدرم ک خوش گذشته😍.

منظورم اینه باز ب عقب برگردی اون هزینه رو پاش میریزی یا ن

اها با چیزایی ک گفتین منظورتونه . هزینه ی گروه عکاسی ک باهاتون بود فقط فک کنم چار تومن اینا درسته؟؟

دقیقا عکسای ۴شد 

الان چند وقت پیش دوستم عروسی کرد نگرفت همون کلیپ عروسیش خیلی شیک گرفتن