2777
2789

ما سر اختلافات زیاد جدا شدیم 

ااماااااا 

هر چند وقت یک بار میاد و میگه به من هنوز احساس داره و نمیتونه ترکم کنه و ...

دلایل جداییمون این موارد بود :

اول اینکه ایشون ساکن یه کشور دیگه هستش و من ایران  

و اصلی ترین دلیل اینکه اون یه سری انتظارات ج ن س ی از پارتنرش داره که من به هیچ وجه قبل از ازدواج اینا رو نمیپذیرم 

حالا ایشون هر چند وقت یک بار میاد و این بار دیگه خیلی عجیب بود میگفت منتظرم بمون تا من بیام ایران و رسمیش کنیم یعنی ازدواج 

که من بازم گفتم نمیشه اینجوری و تو میخوای خط قرمزامو رد کنی و ... 

ما یک سال و نیم در ارتباط بودیم 

و هرروز صحبت می‌کردیم

این شیش هفت ماه اخیرم که همش به کات و دعوا گذشت اما همش برمیگرده

با اینکه میدونم اطرافش چقدر دختر راحت و زیبا هست که میتونه بی‌دردسر با اونا وقت بگذرونه و عکس و رابطه و همه چی بخواد ازش

به نظرتون این آدم منو دوست داره واقعا؟؟؟؟

متاسفانه من با اینکه پسش میزنم اما هنوزم تو فکرشم 😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون عکس خوشگله را برداشتی باز🙄

ازش خسته شدم😮‍💨

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

دوست نداره 

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

پس چرا انقدر برمیگرده؟ هدفش چیه 🥲

شکارچی دنبال شکاره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/