nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 عنوان خانوما توروخدا جواب بدید 378 بازدید | 54 پست روز هشتم پریودم هستم دیروز قطع شده بود الان لخته خون دیدم لخته بزرگ چرا اینجوری شدم؟ تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1401/02/13 | 08:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42052 چیزی نیست لکه بینیه عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 چیزی نیست لکه بینیه اخه لکه بینی نیست که قشنگ لخته خون بود تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 برو متخصص زنان و برات ازمایش کامل رحمی بنویسه ببین خدانکرده مشکلی نباشه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 نمیدونم😐 اشکالی نداره عزیزم همین که گفتی نمیدونی مرسی همش منتظرم یکی جواب بده تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 برو متخصص زنان و برات ازمایش کامل رحمی بنویسه ببین خدانکرده مشکلی نباشه ازمایش هورمونی دادم سونو هم رفتم مشکلی نیست اما تنبلی تخمدان دارم تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 منم تازگیا اخر قاعدگیم لخته های رشته رشته ای میبینم علتش و نفهمیدی؟ تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 اخه لکه بینی نیست که قشنگ لخته خون بود پریودات منظمه؟ درد پریودیت چطوره؟جوشو پوست چربو موهای زاعد مردانه داری یانه؟شکم داری قدو وزنت چند هس الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
هدایتشده عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 9599 شاید کیست با عفونت داری انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان
nininaz1300 عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 3224 شاید عفونت داری من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 ازمایش هورمونی دادم سونو هم رفتم مشکلی نیست اما تنبلی تخمدان دارم خب ازهمونه دیگه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
آیدااابانو عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 2456 اشکالی نداره عزیزم همین که گفتی نمیدونی مرسی همش منتظرم یکی جواب بده خواهش عزیزم.واقعا چون برام پیش نیومده دلیلش رو نمیدونم😥 تعطیل است مثل جمعه تمام حوصله من...