2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 54 پست
اره ولی اونا کیست نیستن فولیکولایی هستن که بالغ نشدن😢

عزیزدلم

مغز به هورمون بدن دستور میده ک فولیکول تو تخمدان تولید کنه فولیکول همون تخمک های نابالغ هستن و بمرور تو رحم رشد میکنن تا بلوغ بشن و اماده بشن برای بارداری 

درعین ب بلوغ رسیدن دیواره رحم ضخیم میشه 

اگ عمل بارداری اتفاق نیفته دیواره رحم ک ساخته شده ریزش میکنه و تخمک ها هم میفتن ب این عمل میگن پریود شدن

حالا پلی کیست همون فولیکول یا تخمک های نارس هستن ک ب بلوغ نمیتونن برسن بهش میگن تخمدان پلی کیستیک

و اینم بگم حتمااااا ازاسترس دوری کن و فایل های انگیزشی گوش کن جسم سنگین اصلاااا ورندار بدون اماده کردن و ب اصطلاح گرم کردن بدن ورزش سنگین نکن یدون سرد کردن بدن ورزشو ترک نکن 

خوراکیهای بازاری مثل پفک و چیپس و اینچیزارو بشدت حذف کن 

انشاالله خوب میشی یوگا عالیه برات 

و پیاده روی اروم خیلی عالین

حتما برای روحیه مثبت و شادت تلاش کن تا کمک کنه ب زودتر خوب شدنت 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزدلم مغز به هورمون بدن دستور میده ک فولیکول تو تخمدان تولید کنه فولیکول همون تخمک های نابالغ هست ...

چشم ممنون مهربون ❤️

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درحالت عادی روز ششم می رم حمام با فعالیت روز هفتم یا هشتم

تودوران خود پریودی ک حتما استراحت لازمه بعدش ک هیچ مشکلی نداره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

درحالت عادی روز ششم می رم حمام با فعالیت روز هفتم یا هشتم

ببین اگ از ده روز بیشتر شد باید بری دکتر

وگرنه مشکلی نیست 

گاهی ازکم خونی هست گاهی از عفونت گاهی از التهاب  

شماهم از استرس دوری کن 

استرس برای رحم سم هست

ببین اگ از ده روز بیشتر شد باید بری دکتر وگرنه مشکلی نیست  گاهی ازکم خونی هست گاهی از عفونت گ ...

آره وقتی خیلی اعصابم خرد باشه هم روی روز های پربودن اثر می‌زاره.وقتی هم عفونت دارم دیرپریود میشم

مامان من میگه هرکی اونجوری باشه یعنی بچه دار میشه لخته خون خوبه

وا من اصلا جلوگیری داشتم حالام ک شوهرم نی اصلا رابطه ندارم... خداکنه والا دخترم اینقد تنهاس میخام شوهرم ک اومد برای بچه بعد اقدام کنم

آره وقتی خیلی اعصابم خرد باشه هم روی روز های پربودن اثر می‌زاره.وقتی هم عفونت دارم دیرپریود میشم

تاحالا واسه پاپ اسمیر رفتی