2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 54 پست
خیلی فرقی ندارن بازم یه چکاب بده خیالت راحت بشه  ولی مهم نیست

باشه عزیزم ممنون

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو فقط مدروکسی پروژسترون داده شدت تنبلی خفیفه وزنم 68قدم 165

چن وقته دارو مصرف میکنی 

تغییر هم کرده وضعیت بدنت یانه 

وزنتم حتما کم کن 

ورزش اول صبحگاهی اروم روزانه داشته باش برات خوبه

اول صبح ها پیاده روی اروم کن در حد بیس دقیقه ن بیشتر  و اوایل پیاده روی حرکات کششی انجام بده سبزی و میوه زیاد بخور پروتئین زیادبخور اما چربی و شیرینی رو ب حداقل برسون

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چن وقته دارو مصرف میکنی  تغییر هم کرده وضعیت بدنت یانه  وزنتم حتما کم کن  ورزش اول ...

دارو دوماهه مدروکسی پروژسترون میخورم. نمیدونم تغییر کرده یانه اما وزنمو پایین اوردم قبلا 74کیلو بودم. چشم گلم ممنون بابت راهنماییت

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
تنبلی تخمدان اسم دیگش تخمدان پلی کیستیک هست

اره ولی اونا کیست نیستن فولیکولایی هستن که بالغ نشدن😢

آخه من وقتی فعالیتم زیاد بشه هم خونریزیم زیاد میشه هم دیر تر پاک میشم برای همین گفتم

دوره پریودیت درحالت عادی چند روزه با فعالیتت چند روز میشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مامان من میگه هرکی اونجوری باشه یعنی بچه دار میشه لخته خون خوبه

خدا از دهنت بشنوه 😭

عزیزم ببخشید بافتش سفت وکیست مانند نبود ؟؟.من یه بار اینطور شدم رفتم دکتر گفت کیست بوده که دفع شده 

و اینکه لخته بودن خون در طول پریود نشونه سردی رحم هست ،تو پریود غذاهای با طبع گرم استفاده کنید واگه میتونید هفته ای یه بار شکم رو با روغن سیاهدانه ماساژبدید 

عزیزم ببخشید بافتش سفت وکیست مانند نبود ؟؟.من یه بار اینطور شدم رفتم دکتر گفت کیست بوده که دفع شده&n ...

بافتش ژله ایی یه مقدار سفت 

دارو دوماهه مدروکسی پروژسترون میخورم. نمیدونم تغییر کرده یانه اما وزنمو پایین اوردم قبلا 74کیلو بودم ...

قربونت کپسول ام گا۳ هم بخر یهفته مونده ب پریودیت بخور 

زینک اکساید هم خوبه

قربونت کپسول ام گا۳ هم بخر یهفته مونده ب پریودیت بخور  زینک اکساید هم خوبه

چشم میخرم ممنون

دارو دوماهه مدروکسی پروژسترون میخورم. نمیدونم تغییر کرده یانه اما وزنمو پایین اوردم قبلا 74کیلو بودم ...

دارو مصرف میکنی حتما سیکل قاعدگیتو یادداشت کن  و تغییراتتو ثبت کن حتی دقت کن ب چربی صورتت و جوش صورتت  موهای زائد مردانه مدل رو ببین کم شده یانه یا ازبین بره 

اگ هیچ تغییراتی درجهت بهترشدن نداشتی دکترتو عوض کن