2777
2789
عنوان

پدر شوهرم پولمو نمیده

1553 بازدید | 117 پست

من سر ی قضیه شوهرم پول لازم بود میدونستم اگه پول بدم بهش پسم نمیده پدر شوهرم گفت بده بگو من دادم منم دادم گفتم پدرت داده دوماه. بد پول داد به پدرش  اونم  پول رو یجا نداد بهم هر ماه 100 تومن تومن داد الان مونده. 200 تومن دیگه کلا بروش نمیاره چه دعایی بخونم تا یادش بیوفته البته میدونم یادشه قصد دادن نداره

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا نخون، قشنگ بگو پدرجون پولمو بده

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سزای دروغ به شوهر همینه 

خب از اول وقتی اعتماد نداری برگردونه نده

وقتی دادی دروغ نگو

الانم رک به پدر بزرگوارش که دروغ یادت داده بگو پولمو بده

هرگز با افراد احمق، بحث نکنید. آنها ابتدا شما را تا سطح خودشان پایین می کشند و سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح شما را شکست می دهند!
دعا نخون، قشنگ بگو پدرجون پولمو بده

خجالت میکشم تازه یبار گفتم اون موقع 300 بود 100داد دیگه  نمیده والا منم خجالت میکشم اگه نده نمیتونم بخوام

خب عریرم حداقل مبگفتی از پدر یا مادر خودت گرفتی من برا این‌ترفندا از پدرو مادر خودم مایه مبزارم خانواده شوهر میبرن برا خودشون 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
خجالت میکشم تازه یبار گفتم اون موقع 300 بود 100داد دیگه  نمیده والا منم خجالت میکشم اگه نده نمی ...

کلا چقدر پول دادی؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
۲۰۰ هزارتومن؟!!!!!! بگذر بابا  چیه  اخه ۲۰۰ تومن

دروغ چرا من خیلی پوله منی ماهیانه 250 میگیرم از شوهرم در واقع خرجی یه ماهمه

کلا چقدر پول دادی؟

600 بود.

چون اون موقع شوهرم اوضاع کاریش جوری بود 10 هزارم نداشت. 

اونم بجا اینکه 600 شوهرم یجا داد بهش بیاره بده من اینجوری تکه تکه داد