2777
2789
عنوان

در رابطه با بچه های کار

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 25 پست
حالا خوبه مرغ دادی اگه عدس پلو بود دعوات میکردن 😂

پس میدادن😂🤦🏻‍♀️

ما ی بار به یکیشون شکلات دادیم، از این خارجیا که خودمون دلمون نمیاد بخوریم تا تموم نشن😂

پرت کرد تو ماشین گفت یالا پول بده😐

میشه بهشون کمک نکرد وقتی میدونیم مستحق نیستند ولی بدرفتاری و توهین و تحقیر باعث سرخوردگی و عقده شون میشه و تو بزرگسالی با خشونت و پرخاشگری تو جامعه باعث آسیب به خودشون و جامعه میشن.به بعضیا نباید کمک کرد چون تنبلی و مفت خوری و گدایی رو یاد میگیرند ولی خداییش بعضیاشون خیلی مرد هستند و عزت نفس دارن.چند وقت پیش که موز خیلی گرون بود موز خریده بودم سر کوچمون ازین بچه هایی که نون خشک و ضایعات جمع میکنند از خستگی یه گوشه نشسته بود بهش گفتم موز میخوری گفت نه خاله سیرم گفتم بگیر بعدا بخور گفت نه نمیخورم ممنون.گفتم مگه نگفتی خاله اگه نگیری ناراحت میشم .گرفت و تشکر کرد.یعنی من هزار تا دعا کردم برای مردانگی و مناعت طبعش 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بهشون کمک نکرد وقتی میدونیم مستحق نیستند ولی بدرفتاری و توهین و تحقیر باعث سرخوردگی و عقده شون ...

خوب این داره با زور بازو پول درمیاره خیلی فرق داره با اون بچه هایی ک دغل بازی میکنن و گدایی میکنن

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
میشه بهشون کمک نکرد وقتی میدونیم مستحق نیستند ولی بدرفتاری و توهین و تحقیر باعث سرخوردگی و عقده شون ...

عزیزمن منم اینجوری کمک میکنم یه خانومی بود میومد از جلوی خونمون زباله جمع میکرد همیشه تا میدیدمش براش غذای گرم میبردم یا میوه داشتم یبار سوپ داشتم گفتم امروز سوپ داشتم چیز زیادی داخلش نیست اینقدر میگرفت تشکر میکرد تکدیگر نبودا کار میکرد اون اشکال نداره ولی مشکل بچه هایین که میان آویزون میشن خاله خاله و عمو عمو میکنن اینا روشون بازه دیگه و در روز حداقل از ۱۰۰ نفر آویزون میشن و من اصلا دیگه دلم نمیخواد یه صد تومنی به کسی که میاد رو میندازه کمک کنم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
خوب این داره با زور بازو پول درمیاره خیلی فرق داره با اون بچه هایی ک دغل بازی میکنن و گدایی میکنن

درسته.و همین بچه ها بزرگ که بشن به یه جایی میرسند. چون خیلی زود مرد شدند و سختی ها رو کشیدن خدا هم کمکشون میکنه

ممنون که تگ کردی 

من به تازگی ها به زباله گرد ها کمک می کنم چون باز بچه های کار دیده میشن و کمک میشه بهشون ولی این طفلیا خیلی مظلومن

در کل درست میگید باید شناخت باشه 

ما یه بار ساندویچ بردیم برا کارتن خوابا کنار خیابون یکیشون اومد دنبالمون گفت میشه دو تا دیگه بدید ما خیلی کتلت دوس داریم در صورتی که همونو بدی به یه آدمی که سیره به قول شما میندازه سطل آشغال  

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عزیزمن منم اینجوری کمک میکنم یه خانومی بود میومد از جلوی خونمون زباله جمع میکرد همیشه تا میدیدمش برا ...

منم کمکشون نمیکنم. بعضیاشون واقعا تخس و بی ادب هستند .

میخواستم تو اون تاپیک بنویسم بسته شد 

من چند روز پیش رفتم براشون چند تا کیک خریدم بذارم تو کیفم هروقت رفتم بیرون بشون بدم با این چیزایی که خوندم انقد حرصم گرفت حس خریت کردم  رفتم دو تا از کیکا رو باز کردم خوردم