2777
2789
عنوان

مادر سنگدل

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 23 پست
عذاب وجدان نداشته باش که انداختیش.عذاب وجدان اونایی باید داشته باشن که بچه بی گناهو میارن تو این دنی ...

متاسفانه من خودم چند سال درگیر خونواده ها بودیم فقط خواستم ثابت کنم که ما باهم خوشبختیم و چون اوایل ازدواج بهم گفتن مثل قاطر نازاس. بچه آوردم. تازه. میفهمم چه ظلمی در حقم شده اون موقع نادون بودم.  یه دختر هجده نوزده ساله چی می‌فهمه. از زندگی.  خیلی. عذاب کشیدم. هنوز هیچ کس از دردام خبر نداره. ولی.  الان. یه مریض روانی یم.   گذشته تلخم نابودم. کرده.   توی برزخم.   

نام مستعار حذف شود

بعدم اگه بد بیاری دارین .و میارین شک نکن برای طرز فکرتونه.که ناراحتین دختر دارید.الان اسم تاپیکتو ببین حسرت پسر… 

برام نا مفهومه.و دلم برای دخترا میسوزه.یادمه زن داییم خیلی پسر دوست بود خیلییییی.بچه اش دختر شد وای افسردگی گرفت اصلا دختررو دوست نداشت.اصلا.ی چشمم خون بود ی چشمش اشک.پسرایه بقیه و با حسرت نگاه میکرد.و وضع مالیشونم خیلی خوب بود دختر داییمو با کمترین هزینه ها بزرگ کرد.چون دختره دلش نمیومد خرج کنه.ی بار دختر داییم خورد زمین جوری که غش کرد و بی هوش شد.زن داییم فریاد میزد خدایا منو ببخش دیگه نمیگم دختر نمیخوام.دیگه نا شکری نمیکنم.بچه حالش بد بیمارستان بستری شد.مثلا توبه کرد ولی توبه گرگ مرگه.بچه خوب شد.بزرگ شد تیز هوش دختر داییم.دختر سر به زیر اروم.هیچی نگو این مدت زن داییم داشته هزار جور راهو تست میکرده بچه دار شه پسر که شد تو سن ۴۲ سالگی.الان پسرش اوتیسم داره.دخترشم پزشکی قبول شد رفت از ایران.اینم پسر.هرچند که ادم بشو نیست این دسر اوتیسم دارو ترجیح میده به دختر پزشکش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیگی بدن و اذیتت کردن چرا بچه میاری چرا ناراحت اینی که پسر نداری بهتر نیست این چرخه رو قط کنی و ...

چرا.  خیلی بدن.  من توی یه شهر و خونواده سنتی بزرگ شدم.  پدر و مادر پیری دارم.  هیچ تحصیلاتی ندارن ده تا بچه دارن. همه بچه ها تحصیلات عالیه دارن چهار تا داداشام پزشکان معروف. شهرمون هستن. خونوادم شناخته شده ن.  و پدر و مادرم جایگاهشون تغییر کرده دیگه  بهترین زندگی رو برا پدر و مادرم ساختن. ولی هیچ ربطی به ما دخترا ندارن. خواهران هم جایگاهشون خوبه. ولی من نسبت به بقیه ضعیف ترم. چون خودم خواستم با این آقا ازدواج کنم. پدر و مادرم فکرشون قدیمی یه من اگه بمیرم نمیزارن طلاق بگیرم. عار میدونن  تمام حرفشون اینه با ابرومون. بازی نکن. حق نداری دختراتو بیچاره کنی این تقدیر تویه.  فکر میکنن لایه مقدار. پول ریختن بحسابم.  بی نهایت کمکم میکنن. متاسفانه درک نمیکنن بچه رو. چون خودشون زجر کشیده ن.   

نام مستعار حذف شود

[QUOTE=235895341]بعدم اگه بد بیاری دارین .و میارین شک نکن برای طرز فکرتونه.که ناراحتین دختر دارید.الان اسم تاپیکتو بب ...[/QUOTE بخدا. اطرافیان.   که باعث میشه طرز فکر عوض بشه.  مهم اینه که خونواده همسرت چجوری باشه.  طرز فکر شون چطوری یه  میگم. پانزده ساله خاطر نشده نوه ش ببینه.  تا الان هیچ کدوم نوه. که دختر بوده بوس نکرده  نوه های پسری رو بغل بوس.  آدم عقده ای میشه.  دیدش عوض میشه.   من یکساله. تصمیم گرفتم.  خیلی پشت دختر بزرگمم.  تیزهوشان میخونه.  کل زندگیم دارم خرجش میکنم.  پزشک. بشه. از این خونواده جدا میشم.  

نام مستعار حذف شود

چرا.  خیلی بدن.  من توی یه شهر و خونواده سنتی بزرگ شدم.  پدر و مادر پیری دارم.  ...

بحث ازدواجت جداست بچه دار شدنت هم جدا اینکه الان سه تا دختر داری تقصیر هیچ کسی نیست غیر خودت و همسرت و موظفی بسازی براشون زندگی عالی رو الان که نمیشه تغییرش داد اون۰ام اجازه ی جدایی نمیدن بهت حداقل تو مادرخوبی باش برای سه تاشون و بیشترنکن تعداد بچه هات رو خدایی که اون بالاس بهتر میدونه چی برات خوبه پس برای پسر باردار نشو خودت رو سلامتیت رو جونت رو در خطر ننداز عزت تفست رو حفظ کن

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
بحث ازدواجت جداست بچه دار شدنت هم جدا اینکه الان سه تا دختر داری تقصیر هیچ کسی نیست غیر خودت و همسرت ...

باورت میشه  عید مسافرت بودیم همسرم به زور رابطه برقرار کرد. عین جمله ای که گفت داری زر. زیادی میزنی باید. باردارت کنم.  بنشونمت سر جات.   از شانس من.  ماه بعدش بی بی چک زدم. دیدم باردارم.   واقعا. بوده.  که ماهایی خطا داشته باشیم. جلوگیری سفت و سخت نداشتیم ولی بخیر گذشت باردار نشدم. ولی نمی‌دونم چرا بعد از اون حرفش ترس افتاد تو دلم. دقیقا حرفش درست در اومد.  من النگو م. رو. فروختم. رفتم سقطش کردم مرگو. جلو چشام میدیم.  ولی  به رو خودم نیاوردم. که درد دارم آخرش بی جون افتادم خونریزی شوهرم فهمید بردم بیمارستان

نام مستعار حذف شود

امیدوارم خدا بهت ارامش بده ازامش که دلشته باشی بقیش مهم نیس نیس شکر کن و اروم باش رایطه تو با شوهرت ...

ممنونم. چیزی به نام آرامش ندارم.  می‌دونم. سرگذشتم یه روز.  خودکشی یه.  چهارده سال. ذره. ذره دارم آب میشم.  ولی تموم نشدم.   کاش خدا  یه فکری. به حال من میکرد. 

نام مستعار حذف شود