2777
2789

اره عوضی دروغ گو یه ساعته اومده هزارتا دروغ میگه

نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی    میشه تماس بی پاسخ   میشه عه  مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم  میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه  ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔   زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام  که بزرگشی و پشتم باشی   عزیز دلم  😘😘😘
خب بگو چی بود😐

بابا 4 تا عکس گذاشت اول گفت جاریم اولی بعد گفت خودم بودم دروغ گفتم 

بعد گفت دومی ها خودمم 

اخر سرم فوش داد ب همه مون و.   

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا 4 تا عکس گذاشت اول گفت جاریم اولی بعد گفت خودم بودم دروغ گفتم  بعد گفت دومی ها خودمم  ...

اها یعنی شما وقتی گفتین جاریه قشنگتره گفت اون خودم بود؟بعد بدش اومد بهتون فحش داد😐

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
اها یعنی شما وقتی گفتین جاریه قشنگتره گفت اون خودم بود؟بعد بدش اومد بهتون فحش داد😐

اره برو اخرین تاپیکش heliabano 

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘
اره برو اخرین تاپیکش heliabano 

😀عجبا

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...