2777
2789
عنوان

درست زندگی کردن

139 بازدید | 11 پست

@هیلدا بهشت

هیلدا جان 

دین زدگی ربطی به اینچیزا نداره

شما یک داستان روانشناسی بزار تو همین سایت. یا شیوه ی درست زندگی کردن. 

یه داستانِ دیگه بزار جنسی مثلا. یا اینکه با شوهرم کلی خندیدیم به فلان موضوع که هیچ ارزشی هم نداره

کدومش لایک بیشتری میخوره؟

کلا درست زندگی کردن طرفدار زیاد نداره بانو. 

الان همین تتلو که هزاران حرفِ زشت به زنان میزنه .تو خودِ کنسرتا میگه بعدش به یه زن نیاز دارم برا شبم.

دیدی کنسرتاش چقد شلوغه؟ 

میدونی چقدر طرفدار داره بینِ نوجوونا و جوونا.

در صورتیکه شما نمی شنوی اینا آهنگِ درست حسابی گوش کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم عزیزم .واضح تر میگی

هیچی ولش کن

مشکل منم بود این حرفت عجیب بودبرام تا به امروز یه تاپیک روانشناسی پربازدید نشده ولی تادلت بخواد تا پیک پربازدید شده که طرف طلاق میگیره مچ شوهرشو گرفته با خواهر شوهر دعوا کرده و فللان.....

هیچی ولش کن مشکل منم بود این حرفت عجیب بودبرام تا به امروز یه تاپیک روانشناسی پربازدید نشده ولی تاد ...

اره . این خانوم هم گفت که نوجوونا رسما دین زده شدن از دست روحانیون و سختگیریها . چرا کاشت ناخن رو حلال اعلام نمیکنن. منم باتوجه به تجربه ای که از تمام مطالبِ درست چه دینی چه روانشناسی چه خوب زندگی کردن داشتم. گفتم که اصلا هیچ ربطی نداره . واقعا تو خیلی حوزه ها حتی موسیقی هم یک موسیقی خارجی درست طرفدار زیادی نداره. بلکه موسیقی که مورد داشته باشه بیشترین طرفدار رو داره. خودِ تحصیلکرده های آمریکایی هم همینو میگن.