2777
2789

تا روز پنجم بعد از عمل به مرور خونریزی کم شد و تموم شد، حالا روز ششم یهو دوباره شروع شده با شدت!!! به نظرتون پری اومده!!!؟ یا عوارض عمله؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاپاراسکوپی برای اندومتریوز هم هست؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

آیا عمل سختی بود؟

میشه کمی توضیح بدید؟

حتما باید متاهل بود واسه این عمل؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
آیا عمل سختی بود؟ میشه کمی توضیح بدید؟ حتما باید متاهل بود واسه این عمل؟

به نظرم لاپارا ربطی به متاهل بودن نداره ! هیستروسکوپی هست که باید باکره نباشن. اما بازم از دکتر بپرسید. این عمل فقط اینش سخت بود که گازی که توی شکم کرده بودن باعث میشد شونه درد شدید داشته باشم تا چهار پنج روز

انشالله همیشه سلامت باشید

به زودی خداوند نی نی سالم و صالح بهتون عطا کند