2777
2789
عنوان

بدترین بدی که در حق کسی کردین .....

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 32 پست

و تو عروسیم یکی کاری کرد دلم شکست خیلی یعنی دخالت بیجا کرد و مراسمم طوری نشد دوست داشتم خیلی بد شد حتی فیلمم زشت شد.ولی زیاد تو چشم‌نبود میشد چشم پوشی کرد.و چند سال بعد بچش فوت شد مجبور شد جایی بگیره جایگاه نداشت اون طرف حتی اجازه نداد تا چهلم بچه اش خرما بده مجبورش کرد شیرینی و شکلات پخش کنه برای فاتحه اش یعنی مجبور شد تابع اون‌صاحب خونه باشه حتی نمیزاشت بیشتر یک ساعت در روز قران بزارن و فهمیدم خدا هم میبینه.ولی این شخص زیاد ظالم نبود ولی ظالم های واقعی اصلا تقاص پس نمیدن و اینم تا اخر عمرش پودر شد بچه اش یک هو از دستش رفت

اگر بگم مسدودمیشم  چون‌همتون کزارش میزنید

سربسته بگو کنجکاو شدم،😶

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودم کردم 😔بخاطر شوهرآشغالم باخانوادم مخالفت کردم  کاش بمیرم تیکه تیکه بشم الهی

خدانکنه 😟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا