پسرم جمله بندی نمیکنه جیغ وداد میزنه دکتر احتمال کمی از اوتیس داده ولی هنوز قطعی نگفته آزمایش متابولیک دادیم زده سطح آمونیاک خونش بالاست یعنی چی بچم سه سالشه کسی اطلاعاتی داره
چهار و نیم سالشه و هنوز پوشکی بود. و دائم با،موبایل بود من که از پوشک بازش،میکردم وقتی باهاش بازی می ...
تشخیص اتیسم گرفته بود ؟گفتار داشت ؟درکش چطور بود ؟
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
و کلا حس استقلال داره و وقتی یه کاری میگیم بکن اعتراض میکنه .مثلا الان که خودش میره دستشویی وقتی ازش ...
دقبقا سر قضیه دستشویی نزدیکه دیگه من خودمو بکشم خسته شدم انجام نمیده
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
این جیش و میکنه فقط تو پیپی مشکل داره اضطراب داره. بچتون چند سالشه؟
هیچی هنوز نه جیش نه پیپی
بله گفتار داشت شعر میخوند جمله ی دو کلمه ای ولی کامل حرف نمیزد. رنگها رو میگفت. اعداد و میشمرد تقلی ...
این خیلی خوبه خداییش من اگر بچم اینا رو داشت کاری بهش نداشتم اصن ،این که علاعم اتیسم رو نداره
این خیلی خوبه خداییش من اگر بچم اینا رو داشت کاری بهش نداشتم اصن ،این که علاعم اتیسم رو نداره
بردم گفتار درمانی گفتم دائم با موبایله یکبار نگفتن نزارید با موبایل کار کنه. بعد یه خانمی چندتا کارت آورد ریخت رو زمین گفت این تقلید نداره از من.یکی نبود بگه آخه بیشعور اگه تقلید نداشت چطوری همه جای موبایل و با یبار نگاه کردن از من یاد گرفته.
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اوایسم افسانه ای بیش نیست بچه ذهنش ترمیم میشه اگه موبایل و تلوزیون و کتاب و موزیک دور نگهشون داریم. من یکماه تقریبا روزه دیجیتال براش گرفتم. و همچنین از این مراکز دوری کنیم. این مراکز اوتیسم ساز هستن. نگفتین چندسالشه؟
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اوایسم افسانه ای بیش نیست بچه ذهنش ترمیم میشه اگه موبایل و تلوزیون و کتاب و موزیک دور نگهشون داریم. ...
سه سال و سه ماه