2777
2789
عنوان

آزمایش متابولیک بچه وسطح بالای آمونیاک یعنی چی لطفا کمک🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2821 بازدید | 39 پست
خب خدا راشکر که چیزی نبود....عزیزم اصلا نگران نباش ،احتمالا فقط یکم بیش فعال باشه...خدا کریمه...درست ...

انشاالله 

واقعا ازت ممنونم عزیزم ک برات مهم بود وپیام دادی😘😘🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بچه ی شما مشکلش چیه

یه چیزی شبیه اوتیسم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
میشه دقیق بگی اخه بچه ی من آمونیاکش بالاس خونش اسیدیه احتمال متابولیک دادن

نمیدونم والا دقیق...آزمایش متابولیک بچه من هیچ مشکلی نداشت...

انشالله براشما مشکلی نباشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
[QUOTE=277976941]نمیدونم والا دقیق...آزمایش متابولیک بچه من هیچ مشکلی نداشت... انشالله براشما مشکلی ...

هیچ کدومش مشکل نداشته....فقط نوار مغزش تشنج نشون داد...نمیدونم اونا چند بود..دکتر گفت نرماله 

هیچ کدومش مشکل نداشته....فقط نوار مغزش تشنج نشون داد...نمیدونم اونا چند بود..دکتر گفت نرماله 

سلام مگه برای اوتیسم آزمایش هم هست ؟یعنی اگر این آزمایش منفی باشه اوتیسم رد میشه ؟لطفا جواب بدید چون برای دختر منم تشخیص دادن اما هیچ آزمایشی نگرفتن که 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خداروشکر  واسه بچه ی منم دعاکنید گلم این دکترا فقط بلدن دنیارو آوارکنن سر مادرها  راستشب ...

استارتر میشه بگی این آزمایش رو کدوم دکتربراتون نوشت ؟الان بچتون در چه وضعی هستن ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

استارتر میشه بگی این آزمایش رو کدوم دکتربراتون نوشت ؟الان بچتون در چه وضعی هستن ؟

سوال منم هست. در مورد،امونیاک بالا آیت الله ضیا من کلیپش دیدم خیلی خوب راهنمایی کرده. آب انگور روزی سه بار باید داده بشه .آب سیب عسل . در مورد اوتیسم هم الان همه ی دکترها بخاطر منافع خودشون پرچسب میزنن. فقط ولا موسوی رایگان کاملا راهنمایی کرده خواستید بیشتر توضیح میدم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
سوال منم هست. در مورد،امونیاک بالا آیت الله ضیا من کلیپش دیدم خیلی خوب راهنمایی کرده. آب انگور روزی ...

من که نمیتونم باور کنم آمونیاک بالا رو هر کی یه حرف میزنه   ولا موسوی رو خودم زیر نظرشون هستم فعلا اما نتایج خیلی لاک پشتی هستن 

من که نمیتونم باور کنم آمونیاک بالا رو هر کی یه حرف میزنه    ولا موسوی رو خودم زیر نظرشون ...

خب طبیعیه بچه ای که چندسال عقب افتاده باید اون راه و طی کنه.منم تحت نظر هستم تو یه ماه خیلی نتیجه دیدم الکی هم پول گفتار درمان و کارمان و بازی درمان دختر مغز و اعصاب نمیدم خدا خیرشون بده

خب طبیعیه بچه ای که چندسال عقب افتاده باید اون راه و طی کنه.منم تحت نظر هستم تو یه ماه خیلی نتیجه دی ...

چه نتیجه هایی دیدی ؟میشه بگی ؟بچتون چند سالشه 

چه نتیجه هایی دیدی ؟میشه بگی ؟بچتون چند سالشه 

چهار و نیم سالشه و هنوز پوشکی بود. و دائم با،موبایل بود من که از پوشک بازش،میکردم وقتی باهاش بازی می‌کرد جیش می‌کرد. ولی الان خدا رو شکر خودش همکاری میکنه.فقط با پی پی مشکل داره که تا پوشک نکنم تو خودش نگه میداره

چهار و نیم سالشه و هنوز پوشکی بود. و دائم با،موبایل بود من که از پوشک بازش،میکردم وقتی باهاش بازی می ...

و کلا حس استقلال داره و وقتی یه کاری میگیم بکن اعتراض میکنه .مثلا الان که خودش میره دستشویی وقتی ازش میپرسم ناراحت میشه. دقیقا مثل پیش بینی،های خانم دکتر.