2777
2789

خیلی لاغرم .خسته شدم از این هیکل پاهام بلند و لاغره عاشق اینم که شلوار لی جذب بپوشم ولی نمیتونم چون عین پاهای لک لک میشه😐😂

قدمم خیلی بلنده ۱۷۰ قدم فک کنم ۵۰ کیلو وزنم باشه 

بهم نگین فقط بخور.خوردو خوراکم خیلی خوبه 

برو دکتر تغذیه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موخوام چاق شم هرچی میخورم نمیشه😐😐

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

الان بگ و مام مده فعلا اینارو بپوش تا ببینیم بعد چی میشه😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دوستم قرص گین اپ خورد تپلی شد

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
باید ورزش کنی حجم عضله بیاری هم خوش فرم شی هم درشت تر شی

چه ورزشی

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  
چه ورزشی

به مربی باید بگی ورزش های قدرتی برات بنویسه نه ورزش های هوازی... قدرتی ها باعث عضله درآوردن میشه... حالا فکر نکنی بدن مثل مرد های بدنساز میشه ها... نه... مثل هنر پیشه ها میشه آدم هم خوش فرم هم توپر تر میشه

هر چه در جستن آنی، آنی.

اگه بدون ضرر و بدون برگشت میخوای گین آپ و کینگ فت اگه قسمت خاصی از بدنت میخوای چاق شه فرق داره ولی تضمینی میدمت دو روز اول استفاده کن ناراضی بودی بگو روز سوم برش گردون بهم نصف پولو پس میدم