2777
2789
عنوان

استفاده از كپسول گل مغربي هفته ٤٠

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز طول ميكشه اثر كنه؟ ميگن درد هم شروع بشه دوباره بذارم خوبه؟

من تقریبا یک هفته روزی دو بار استفاده کردم 

دمکرده زعفرون با گلاب و کاسنی و خاک شیر 

پیاده روی 

ورزش اسکات 

درذم که شروع شد دیگه استفاده نکردم سریع باز شد دهانه ی رحم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

دکتر به منم داده بود روزی دو تا استفاده میکردم سوراخ کن واژینال بذار ولی بعدش باید بخوابی که خارج نشه 

دهانه رحم رو بسیار زود باز می‌کنه 

ورزش های مخصوص و روی توپ و... رو هم حتما سرچ کن انجام بده پاز پله ها خرچنگی بالا پایین کن یعنی از بغل برو دستتو بگیر به نرده ها نیفتی 

ورزش ها رو هم خیلی جدی بگیر

من با وجود اینکه شکم اول بود ولی ساعت هشت و نیم رفتم دوازده و نیم زایمان کردم دکتر می‌گفت گل مغربی اینطوری میکنه ‌‌ 

آره همه چي آمادس فقط دردش مونده كه نمياد

انشالله به سلامتی واسه همه منتظرا دعا کنین.شربت زعفران وگلاب حتما ببر کمک میکنه تو روند زایمانت بعدش خرما هم ببر هم موقع زایمان انرژیت نیفته هم کام بچه رو با خرما بردار قبل شیر دهی خرما بخور 

دکتر به منم داده بود روزی دو تا استفاده میکردم سوراخ کن واژینال بذار ولی بعدش باید بخوابی که خارج نش ...

مرسي عزيزم اين بچه دوممه بچه اول ٢ سالشه همه ميگن چون فاصلشون كمه زايمانت راحته و اينم بگم اونقد بد برام بخيه زدن ببخشيد واژنم بنظرم گشاد شده ميگم ميشه به ماما بگم بعد زايمان برام بخيه بزنه بهترش كنه دوباره نرم عمل؟؟؟ رومم نميشه😭

منم درد نداشم دهانه رحمم باز نشد آخر سر اینداکشن زایمان کردم امپول فشار اووووففففف دیگ بچه نمیارم هی ...

منم بچه ٤/٥ كيلويي رو با آمپول فشار دنيا آوردم نگم برات چي بسرم اومد خودت درك ميكني ديگه

انشالله به سلامتی واسه همه منتظرا دعا کنین.شربت زعفران وگلاب حتما ببر کمک میکنه تو روند زایمانت بعدش ...

دكترم ميگفت زعفرون نخوري باعث جدا شدن جفت و خونريزي ميشه كه

دكترم ميگفت زعفرون نخوري باعث جدا شدن جفت و خونريزي ميشه كه

شربت زعفران ن زعفران غلیظ باز یکم سرچ کن کمکت میکنه منم استفاده کردم پرستارا فقط گفتن زیاد نخور خون ریزی رو زیاد میکنه وگرنه منع نکردن 

مرسي عزيزم اين بچه دوممه بچه اول ٢ سالشه همه ميگن چون فاصلشون كمه زايمانت راحته و اينم بگم اونقد بد ...

ببین اساسا گشادی واژن بر اثر خود بارداری هست هورمون های بارداری باعث ریلکس شدن عضلات کف لگن میشن و وزن بچه باعث میشه این عضلات تغییر شکل بدن پس ممکنه با بخیه زدن داخلی باز هم این حس گشادی بعد از شش هفت ماه بعد از زایمان دوم برگرده 

ولی اگر بعد از زایمان تمرین کگل رو منظم انجام بدی و یک سره انجامش بدی احتمال اینکه دوباره به قبل از زایمان برگردی و خوب بشی هست پس اینکه بگی رو توش شک نکن 

ولی اگر بعد از شش هفت ماه دیدی برگشتی به اون گشادی میتونی از دستگاه هیگز استفاده کنی برای گشادی واژن کاربرد داره عمل هم نمی‌خواد در موردش یه سرچی بکن اون موقع 

ولی حتما به دکترت بگو که برات جمعش کنه خجالت هم اصلا نداره براشون بسیاااااااار عادیه 

ببین اساسا گشادی واژن بر اثر خود بارداری هست هورمون های بارداری باعث ریلکس شدن عضلات کف لگن میشن و و ...

مرسي عزيزم تو چقدر خوبي اطلاعاتتم خوبه من وكيلم اونقد مشغول كارمم يادم ميره همه چي ولي كگل انجام دادم اثر خاصي نداره من زايمان سختي داشتم بچم ٤/٥ كيلو بود و ٤٠ تا بخيه خوردم الان خيلي از خودم بدم مياد اصلا واژنم شبيه قبلش نيست دوس دارم درست بشه