2777
2789
عنوان

مهریه پیشنهادی شما چقدره(مجردها)

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 83 پست
خب تا اونجایی که میشه پرداخت کرد دیگه ۱۱۰ تا عندالمطالبه باشه اگه طلاقم نگیری وظیفه شوهره بده بهت اگ ...

بعد یه سوال هست

ببخشیدا پول دیه دختر چقدره؟ 400 میلیونه یا کمتر؟

110 سکه میشه بیش از یه میلیارد

چجوری حساب میکنن؟

سوال عجیبیه

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مهریمو کم زدم شوهر هر غلطی بخواد میکنه ولی من حتی نمیتونم طلاق بگیرم مهریه ندارم که بذارم حداقل ...

پس چرا الان بعضی کاربرا میان میگن مهریه نمیخوان یا کمتر از 14 سکه میخوان؟

بعد یه سوال هست ببخشیدا پول دیه دختر چقدره؟ 400 میلیونه یا کمتر؟ 110 سکه میشه بیش از یه میلیارد چ ...

من خبری از پول دیه ندارم کلا چه ربطی داره پول دیه رو با مهریه حساب کنی یعنی منظورت اینه اون زن بمیره ارزشش ۴۰۰ میلیونخ اونوقت چرا باید ۱۱۰ تا سکه که یک میلیارد ‌ خورده ای میشه بهش داد ؟؟؟ 

این خیلی مقایسه زشتی بود 

پس چرا الان بعضی کاربرا میان میگن مهریه نمیخوان یا کمتر از 14 سکه میخوان؟

چون هنوز شوهر نکردن فکر میکنن زندگی مثل قصه هاست 

یا ازدواج کردن شوهرشون واقعا انسان 

ولی آدم خوبه اول محکم کاری کنه اگه طرفش آدم بود وانسان که هیچی همینطور میمونه اگه هم نه نفهم بود که به کارش میاد 

خدایاشکرت 🙏
چون هنوز شوهر نکردن فکر میکنن زندگی مثل قصه هاست  یا ازدواج کردن شوهرشون واقعا انسان  ول ...

حالا اگر مهریه زیاد زدن و دختره بد از آب درومد چی؟

پسره چکار کنه؟

من خبری از پول دیه ندارم کلا چه ربطی داره پول دیه رو با مهریه حساب کنی یعنی منظورت اینه اون زن بمیره ...

حالا خب اگر به نظر شما خوب نیست

بیخیال

چون مهریمو کم زدم شوهر هر غلطی بخواد میکنه ولی من حتی نمیتونم طلاق بگیرم مهریه ندارم که بذارم حداقل ...

ان شاالله خوشبخت باشین و کارتون به اونجاها نکشه

اول اينكه ادمت خيلي مهمه بعدم اينكه من نظرم رو ١٤ تا اگه خانوادم قبول كنن ولي من ميگم اگه دو نفر همديگرو واقعا بخوان اصلا پولو ماشينو سكه مهم نيست 

خدآيا مَنو بِه عِشقم برسون 😔♥️
اول اينكه ادمت خيلي مهمه بعدم اينكه من نظرم رو ١٤ تا اگه خانوادم قبول كنن ولي من ميگم اگه دو نفر همد ...

اگر خانواده قبول نکنن چی؟

مثلا خانواده بگه 114

بعد پسره هم بگه خب این زیاده میشه بیشتر از یه میلیارد

بعد پسر خوبیم باشه

چکار میکنی؟

اگر خانواده قبول نکنن چی؟ مثلا خانواده بگه 114 بعد پسره هم بگه خب این زیاده میشه بیشتر از یه میلیا ...

بنظرم سكه چيز مهمي نيست تو زندگي

نه زياد بودنش ارزش منو ميبره بالا نه كم بودنش ارزشمو مياره پايين 

اگه كسي باشه كه دوسش دارم بياد خاستگاريم سعي ميكنم پدرمو راضي كنم به سكه كم احتمالا اگه ببينه خودم راضيم اونم قبول ميكنه البته اينم بگم كه مهريه خواهرم ٥٥٠ 😞😞

خدآيا مَنو بِه عِشقم برسون 😔♥️
بنظرم سكه چيز مهمي نيست تو زندگي نه زياد بودنش ارزش منو ميبره بالا نه كم بودنش ارزشمو مياره پايين& ...

جواب من این نشدا

اگر راضی نشدن و اونجوری من گفتم شد چی؟