2777
2789
عنوان

مهریه پیشنهادی شما چقدره(مجردها)

| مشاهده متن کامل بحث + 4017 بازدید | 83 پست
یه شاخه نبات با یه کتاب دیوان حافظ این نهایت مهریه منه

دلیلشم میگین؟

به نظرتون چرا بعضیا تو گزینه ها زدن بیش از 114 سکه

میدونین که همین 114 سکه میشه بیش از یک میلیارد دیگه بیشتر از 114 سکه که بماند

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه من 50 میلیون پول نقد ولی مثل سگ پشیمون قبول کردم خدالعنتشون کنه  آنوقت برادرشوهرم یه دخت ...

ببخشید چرا پشیمونین؟

سقف پرداخت مهریه همون ۱۱۰ تاس وقتی بیشتر از این پرداخت نمیشه چرا بیشتر باشه همون ۱۱۰ سکه و یه سفر مک ...

حالا چرا سقفش رو در نظر گرفتین؟ 

شوهرمینا رسمشو ن پول  این بی همه چیز کلاه سرم گذاشت

عزیز دلم الان که گذشته و تموم شده اما بحث مهریه بحث مهمیه شما باید طبق رسم و رسوم خودتون پیش میرفتین من هرکجااا که دیدم سکه میزارن اولین باره میشنوم پول اخه شوهرت اینا هم چه آدمای زرنگ و حریفی هستن اخه پول کی ارزش داشته ازش بگذره بی ارزش ترین چیزه تو دنیاس دیگه 🫠

ببخشید چرا پشیمونین؟

چون مهریمو کم زدم شوهر هر غلطی بخواد میکنه ولی من حتی نمیتونم طلاق بگیرم مهریه ندارم که بذارم حداقل اجرا جداشم یا اگه بمیره مهریه ندارم و از ارث‌ چیزی گیرم نمیاد

خدایاشکرت 🙏
بعد جواب اونایی که میگن مهریه پشتوانس و اگر اتفاقی افتاد چ میکنی و زن تنها تو جامعه چکار کنه و.. رو ...

ببینید اینا عقیده ی خودشون رو دارن 

از نظر من مهریه قیمت من نیست ، من وقتی بخوام ازدواج کنم قرار نیست برای خودم قیمت بزارم و بگم ک اگه بیشتر باشه من با ارزش ترم به هیچ عنوان 

ولی تمام حق طلاق _ حق خروج از کشور ، حق ادامه تحصیل و .. همه ی اینا رو در قبال میگیرم و تمام /: 

من اول زندگی ب پشتوانه مهریه فکر نمیکنم خودم مستقل میشم و درآمد دارم مخصوصا تو این شرایط سخت

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
چون عقده پول دارن چون ارزش خودشون به سکه و پول میدونن چون اهل تجارتن نه اهل زندگی

شانس بیاری تاپیک شلوغ نشه. خخ 

من کاری ندارما نظر شماس

ببینید اینا عقیده ی خودشون رو دارن  از نظر من مهریه قیمت من نیست ، من وقتی بخوام ازدواج کنم قر ...

بله اینم نظر شماس

خوشبخت باشین

عزیز دلم الان که گذشته و تموم شده اما بحث مهریه بحث مهمیه شما باید طبق رسم و رسوم خودتون پیش میرفتین ...

مگه مهریه رو به قیمت روز حساب نمیکنن؟