2777
2789
عنوان

مهریه پیشنهادی شما چقدره(مجردها)

| مشاهده متن کامل بحث + 4017 بازدید | 83 پست
دیگه اینارو میخواین و حدود 650 میلیون (50 سکه) هم مهریه هم میخواین؟ اگر اقا داماد گفت نوشابه هم میخ ...

خوب هیچی که نمیشه بعدشم بالاخره منم سطحم تقریبا بالاست پس در سطح و شان خودم توقع دارم

خوب هیچی که نمیشه بعدشم بالاخره منم سطحم تقریبا بالاست پس در سطح و شان خودم توقع دارم

عجب

مگه نمیگین حقوق برابر

ایشون مهریه 650 میلیونی بده به شما

شما به جاش چی میدین به ایشون؟

مگه نمیگین برابر؟

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب مگه نمیگین حقوق برابر ایشون مهریه 650 میلیونی بده به شما شما به جاش چی میدین به ایشون؟ مگه ن ...

همین که زنش میشم بچه بزرگ میکنم سختی می‌کشم کار میکنم چرا شما مردا فقط جوانب خودتون رو میبینید شما مردا چکار میکنید؟

فقط به زن یه مهریه میرسه واسه همونم تو سر و مغزتون میزنید

همین که زنش میشم بچه بزرگ میکنم سختی می‌کشم کار میکنم چرا شما مردا فقط جوانب خودتون رو میبینید شما م ...

مرد هم زحمت میکشه

حق طلاق

حق حضانت

حق سکونت

حق کار و تحصیل بده 

یه دونه سکه هم باشه قبوله

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

من خودم ب مهریه زیاد اعتقاد ندارم ، زندگی تجارت نیست

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
حق طلاق حق حضانت حق سکونت حق کار و تحصیل بده  یه دونه سکه هم باشه قبوله

البته جالبه بدونین تا جایی که میدونم هزار تومنم میشه

یعنی شنیدم که گفتن دیدن اینجور مهریه ای

من خودم ب مهریه زیاد اعتقاد ندارم ، زندگی تجارت نیست

خب گزینه یک رو میتونین بزنین 

کمتر از 14 سکه

هزار تومنم کمتر از 14 سکه هست دیگه

خب گزینه یک رو میتونین بزنین  کمتر از 14 سکه هزار تومنم کمتر از 14 سکه هست دیگه

اوهوم زدم ولی خب در کل بنظرم کسی ک برای زندگی میاد نباید مهریه اش بالا باشه / دیدم ک میگمم🤷🏻‍♀️

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
البته جالبه بدونین تا جایی که میدونم هزار تومنم میشه یعنی شنیدم که گفتن دیدن اینجور مهریه ای

آره خیلیا مهریشون رو یه شاخه گل میذارن یا آب

به نظرم اگه خدایی نکرده یه خانم ازدواج کنه و بچه دار بشه به هر دلیلی بخواد طلاق بگیره اینکه بتونه راحت جدا بشه و بچش هم کنارش باشه خیلی ارزش بهتری نسبت به سکه داره که معلوم نیس گیرش بیار

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

مهریه من 50 میلیون پول نقد ولی مثل سگ پشیمون قبول کردم خدالعنتشون کنه 

آنوقت برادرشوهرم یه دختر باهاش فرار کرده اومده قرار 124 سکه مهرش کنن بعد هیچی هم نمیاره نه جهیزیه نه حتی لباساش 

ولی من 3 سال پیش 300 میلیون جهیزیه آوردم 100 میلیون طلا 

ولی شانس ندارم

خدایاشکرت 🙏
اوهوم زدم ولی خب در کل بنظرم کسی ک برای زندگی میاد نباید مهریه اش بالا باشه / دیدم ک میگمم🤷🏻‍♀️

بعد جواب اونایی که میگن مهریه پشتوانس و اگر اتفاقی افتاد چ میکنی و زن تنها تو جامعه چکار کنه و.. رو چی میدین؟

سوال ها بعضی بگین خب